Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI46 review

Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI46 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI46

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De zuinige Siemens koelvriescombinatie met energieklasse A+++
De Siemens KG39NXI46 is een koelvriescombinatie is extra zuinig en heeft daarom het energielabel A+++. Deze Siemens heeft een netto inhoud van 366 liter, waarvan 279 liter koelinhoud, verdeeld over 4 deurvakken, 4 koelschappen en 3 HyperFresh-lades. De deur heeft een 90° opening wat zorgt voor het beste comfort en flexibiliteit. Het energieverbuik is 182 kWh per jaar en de koelvriescombinatie heeft LED-verlichting.
Groente en fruit blijven langer vers
Groente en fruit blijft in de hyperFresh-lades langer vers en knapperig. Daarnaast behouden vlees en vis in de hyperFresh-0°C-lade tot 2x langer hun versheid. De 3 vrieslades in het vriesvak hebben samen een totale netto-inhoud van 87 liter. Dankzij het Multi Airflow-systeem blijft het koelgedeelte condensvrij en hoef je de vriezer niet handmatig meer te ontdooien.
Ontdooien is verleden tijd
Dankzij NoFrost hoeft u niet met de hand te ontdooien en dat scheelt een hoop werk! Dankzij VarioFreezing is de vriesruimte flexibel in te delen. Het airFresh-filter laat geurtjes uit deze koelvriescombinatie verdwijnen. Deze koelkast heeft 16 uur opslagtijd: zelfs tijdens een stroomstoring van 16 uur blijft uw voedsel nog vers genoeg om het op te eten.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI46 reviews