Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A review

Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A

Product informatie:

De Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A, veel ruimte, lage kosten
De Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A heeft erg veel koel- en vriesruimte. Het koelgedeelte deel je zelf zo efficiënt mogelijk in. De groentelade laat je de optimale luchtvochtigheid bepalen. Je koelvriescombinatie is erg zuinig met energie.
Veel flexibel in te delen ruimte
Deze Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A heeft een aantrekkelijke glanzend metalen behuizing die in geen enkele keuken zal misstaan. Hij beschikt over een nettokoelinhoud van 302 liter. Aan de onderkant, achter een aparte deur, vind je het vriesgedeelte met een netto-inhoud van 111 liter. Dit is meer dan genoeg voor al je vlees, vis, diepvriespizza's en broden. Koop gerust je levensmiddelen in het groot in. Deze Siemens biedt je voldoende ruimte en kan binnen 24 uur 15 kg volledig invriezen. Het koelgedeelte heeft vijf legplateaus van hoogwaardig veiligheidsglas. Vier legplateaus kun je zelf op de door jou gewenste hoogte plaatsen. Zo bepaal je zelf hoe je jouw koelruimte zo goed mogelijk indeelt.
Langer je groente en fruit in topconditie houden
Het vriesgedeelte van de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A bestaat uit drie vakken, waarbij één vak een grote bigBox bevat. Dit is dé plek bij uitstek om pizza's en ijstaarten te bewaren. Het vriesgedeelte van deze Siemens is voorzien van lowFrost-technologie. Hierdoor krijg je minder rijp- en ijsvorming en wordt handmatig ontdooien iets wat vrijwel nooit meer voor hoeft te komen. In het koelgedeelte heb je een speciale HyperFresh koelbox voor groente en fruit. Deze heeft een inhoud van 28 liter en heeft een speciale en makkelijk te bedienen luchtvochtigheidregelaar. Door de luchtvochtigheid in je groentelade op de juiste waarde te houden, krijgen micro-organismen minder kans om te woekeren en blijven je groente en fruit veel langer goed.
Bijzonder zuinig met energie
Je Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A produceert een achtergrondgeluid dat niet hoger komt dan 38 dB. Je zult nauwelijks merken dat hij druk aan het werk is. Per jaar verbruikt deze zeer ruime koelvriescombinatie ongeveer 190 kWu aan energie. Vergeleken met andere koelvriescombinaties van deze omvang is dit bijzonder zuinig. Hij heeft dan ook een plek gekregen in de allerhoogste energie-efficiëntieklasse, A+++. Je gaat veel geld besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 879.00

Bekijk alle Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG49EVI4A reviews

About the Author