Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG56NXI30 review

Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG56NXI30 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG56NXI30

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens iQ300 koelvriescombinatie
De Siemens iQ300 koelvriescombinatie heeft energieklasse A++, een koelruimte van maar liefst 400 liter en een vriesruimte van 105 liter. De Siemens KG56NXI30 beschikt over een elektronische thermometer met LED indicatie en een gescheiden temperatuurregeling voor het koel en vriesgedeelte. Door de Multi-Airflow-techniek blijft de temperatuur gegarandeerd en dankzij de NonFrost technologie is ontdooien niet meer nodig. Met 2 diepvriesladen inclusief een bigBox kun je veel artikelen bewaren. Wanneer de temperatuur te laag wordt in je koelvriescombinatie word je gewaarschuwd door een akoestisch en optisch alarmsignaal. De deurgrepen zijn over de volle lengte van de deuren verticaal geïntegreerd. Met deze koelvriescombinatie is er altijd volop ruimte voor je wekelijkse boodschappen!
Groente en fruit blijven vers in de hyperFresh lade
Dankzij de luchtvochtigheidsregelaar blijft je groente en fruit langer vers in de hyperFresh lade. De temperatuur in de hyperFresh (0°C) lade is lager dan in de rest van de koelkast, zodat vlees en vis tot wel 2 keer langer vers blijven (ten opzichte van conventionele koelkasten of koel-/vriescombinaties met een temperatuur van 4ºC). De versruimte heeft een inhoud van 34 liter. Het koelgedeelte is voorzien van 4 legplateaus waarvan 3 in hoogte verstelbaar.
No Frost technologie
In deze koelvriescombinatie vormt zich geen ijs. Dankzij No Frost hoeft het vriesgedeelte nooit meer zelf te worden ontdooid. Het vriesgedeelte is voorzien van 2 vriesladen.
Multi-Airflow-systeem
Het Multi-Airflow-systeem in de koel- en diepvriesruimte garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van de koelvriescombinatie.
Extra grote bigBox
De bigBox is extra groot – zo groot dat er zelfs een hele gans in past. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om een stapel pizza's of meerdere vriesbakjes op te bergen.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG56NXI30 reviews

About the Author