Siemens IQ500 koelvriescombinatie KG36EMI41 (RVS) review

Siemens IQ500 koelvriescombinatie KG36EMI41 (RVS) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens IQ500 koelvriescombinatie KG36EMI41

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Handig koelen en vriezen in één functioneel apparaat
Je bent gewend om thuis te kunnen beschikken over goede mogelijkheden om levensmiddelen te koelen en in te vriezen. De Siemens KG36EMI41 is een koelvriescombinatie met vriesvak onder die de twee functies koelen en vriezen perfect beheerst. Dit apparaat heeft onder andere qua gebruiksgemak, vormgeving, duurzaamheid en geluidsniveau alles in zich om je nog meer plezier te laten beleven aan je keukeninventaris. De Siemens KG36EMI41 is een fraai model met een luxe look, moderne techniek, een fluisterstille werking van 38 dB, veel ruimte en praktische extra’s die je veel gemak verschaffen.
Een betrouwbare koelvriescombinatie met vriesvak onder
Door de toepassing van eigentijdse innovatieve technologie, is de Siemens KG36EMI41 een efficiënt apparaat met energiezuinige specificaties uit de hoogste energieklasse A+++. Door de luchtvochtigheidsregelaar in de crisperBox blijven groenten en fruit langer vers. De temperatuur is rondom 0⁰C in de coolBox en daarmee lager dan de binnenruimte temperatuur. Door deze toepassing blijven vis en vlees tot twee keer langer vers. Deze koelvriescombinatie met vriesvak onder geeft je de beschikking over:
een zeer logisch en bruikbare indeling
een uitermate laag geluidsniveau
een eenvoudig schoon te maken RVS-look
glazen legplateaus in het koelgedeelte
3 legplateaus in de vriezer
een in draairichting verwisselbare deur
een functioneel Low Frost systeem
een totale netto capaciteit van 304 lier
een degelijk stabiel flessenrek
Mocht de stroom uitvallen, dan garandeert de Siemens KG36EMI41 koelvriescombinatie met vriesvak onder je een bewaartijd van maar liefst 35 uur. Dit viersterren model heeft ook nog eens een vriescapaciteit van 14 kg/24u, een jaarlijks energieverbruik van 149 kWu en ruime afmetingen voor maximale efficiëntie.
Natuurlijk koop je ook de Siemens KG36EMI41 bij BCC
De Siemens KG36EMI41 koelvriescombinatie met vriesvak onder koop je natuurlijk bij BCC, dé leverancier van hoogwaardige consumentenelektronica. Je kunt dit apparaat eenvoudig bestellen in de online winkel of aanschaffen in een van de BCC-filialen. Daarbij kun je altijd vertrouwen op een goed advies, uitstekende voorwaarden en een scherpe prijs.
Door de toepassing van eigentijdse innovatieve technologie, is de Siemens KG36EMI41 een efficiënt apparaat met energiezuinige specificaties uit de hoogste energieklasse A+++. Door de luchtvochtigheidsregelaar in de crisperBox blijven groenten en fruit langer vers.

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Siemens IQ500 koelvriescombinatie KG36EMI41 reviews

About the Author