Siemens koelvriescombinatie KG33VXW30 Outlet review

Siemens koelvriescombinatie KG33VXW30 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelvriescombinatie KG33VXW30 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens KG33VXW30: een hoogtechnologische allround koelvriescombinatie
De Siemens KG33VXW30 is een vrijstaande koelvriescombinatie uit de coolClass reeks. De hyperFresh lade houdt groenten en fruit extra lang vers. De Big box in de diepvries is uniek in zijn soort. Grote verpakkingen vries je zo in.
HyperFresh lade houdt groenten en fruit lang vers
Met zijn A++ label is de Siemens KG33VXW30 een zeer zuinig apparaat. Het verbruik is met ongeveer 219kWh per jaar uiterst spaarzaam. Het toestel heeft een totale netto inhoud van 287 liter, verdeeld over 193 voor het koelgedeelte en 94 liter voor de diepvries. Binnen het koelgedeelte heeft de Siemens KG33VXW30 een unieke hyperFresh lade. Dit is een lade met een eigen klimaatregeling en luchtvochtigheidsregelaar, speciaal ontworpen om groenten en fruit lekker lang vers te houden.
LED-verlichting voor volledig overzicht
De LED-verlichting binnenin geeft je een goed overzicht op de volledige inhoud van je koelvriescombinatie. Het licht wordt gelijkmatig verdeeld en is aangenaam voor de ogen. Tegelijk is LED-verlichting zeer zuinig qua verbruik. Extra accessoires zoals een verchroomde flessenhouder maken het opbergen een plezier. De legplateaus zijn verplaatsbaar en ook in de deur is er veel ruimte om flessen of drankverpakkingen te plaatsen. Het veiligheidsglas is een extra plus.
Siemens technologie met de Big Box en varioFreezing
Het vriesvak is onderverdeeld in drie vakken, maar je kunt een eigen indeling maken als je dit wenst (varioFreezing). Het lowFrost systeem voorkomt rijp- en ijsvorming met energieverlies als gevolg. Het is niet nodig om de diepvries leeg te maken en te laten ontdooien om hem helemaal schoon te maken. In de big box kun je dan weer extra grote verpakkingen of porties invriezen. In totaal kun je op 24 uur 7 kilogram invriezen, een sterk resultaat. Met het superFreeze systeem geef je voor een extra boost aan het invriezen, bijvoorbeeld als je net je boodschappen ingeladen hebt. Kortom, ben je op zoek naar een hoogstaande allround koelvriescombinatie met de allerlaatste snufjes? Dan is de Siemens KG33VXW30 jouw toestel.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Siemens koelvriescombinatie KG33VXW30 Outlet reviews

About the Author