Siemens koelvriescombinatie KG39NXB35 Outlet review

Siemens koelvriescombinatie KG39NXB35 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelvriescombinatie KG39NXB35 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Koel-vriescombinatie met energieklasse A++
Siemens KG39NXB35 iQ300 koel-vriescombinatie met energieklasse A++, een koelruimte van maar liefst 279 liter en een vriesruimte van 87 liter. Deze Siemens beschikt onder andere over een elektronische thermometer met LED indicatie en een gescheiden temperatuur regeling voor het koel- en vriesgedeelte. Met de noFrost technologie hoef je niet meer zelf te ontdooien. Een akoestisch en optisch alarmsignaal waarschuwt je, als de temperatuur te laag wordt in de koelvriescombinatie. Met de airFresh filter zijn sterke geuren verleden tijd. Deze filter verwijdert sterke geuren, zodat er minimale geuroverdracht aanwezig is binnen de koelruimte.
De koelruimte heeft een inhoud van 279 liter
De koelruimte heeft een ruime inhoud van maar liefst 279 liter. Beschikt over 5 glasplateaus van veiligheidsglas, waarvan 3 legplateaus die uitschuifbaar zijn 4 deurvakken en een verchroomd flessenhouder. Het multi-Airflow-System in de koel- en diepvriesruimte garandeert een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in alle delen van het apparaat. Op alle niveaus heersen ideale gelijkmatige temperaturen zodat je de levensmiddelen daar kunt opslaan waar nog plaats is. Met superKoelen functie maak je de koelruimte extra snel koud. Tijdens het superkoelen wordt de koelruimte ca. 6 uur zo koud mogelijk gekoeld. Hierna wordt automatisch omgeschakeld naar de vóór het superKoelen ingestelde temperatuur. Dit is ideaal voor het inladen van grote hoeveelheden levensmiddelen of om drinken snel te koelen.
4-sterren diepvriesruimte
De diepvriesruimte heeft een inhoud van 87 liter. Beschikt over 3 transparante diepvriesladen. varioFreezing zorgt voor een flexibel in te delen vriesruimte. Met superVriezen kun je levensmiddelen zo snel mogelijk invriezen zodat vitaminen, voedingswaarden, uiterlijk en smaak behouden blijven. Schakel enkele uren voordat je de verse levensmiddelen inlaadt het superVriezen in, ook om ongewenste temperatuurstijging te voorkomen. Doorgaans is 4–6 uur van tevoren voldoende.

Laatst bekende prijs: € 775.00

Bekijk alle Siemens koelvriescombinatie KG39NXB35 Outlet reviews

About the Author