Smeg koelvriescombinatie FAB30RNE1 review

Smeg koelvriescombinatie FAB30RNE1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelvriescombinatie FAB30RNE1

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Modern comfort in een klassieke jas
Met een regelbare thermostaat, de mogelijkheid om het koelgedeelte naar je eigen wensen in te delen en met een snelvriesfunctie is de Smeg FAB30RNE1 helemaal van deze tijd. Deze stijlvolle koelvriescombinatie geeft je keuken daarnaast een tegelijkertijd nostalgische én een moderne aanblik door de zwarte behuizing met chromen elementen zoals de handgreep. De koelvriescombi maakt deel uit van de Jaren 50-serie van het Italiaanse designmerk Smeg en is behalve in zwart ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals frisse pasteltinten.
Alle ruimte voor bewaren en invriezen
De Smeg FAB30RNE1 biedt je alle ruimte om je eten koel te houden en in te vriezen. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 229 liter. Daarmee biedt hij ruimte aan eten en drinken voor het hele gezin. Van de vier glazen plankjes kun je er drie verstellen. De chromen flessenhouder kun je aan een van de plankjes hangen, zodat je flessen efficiënt en ruimtebesparend kunt opbergen. Ook de vier compartimenten aan de binnenkant van de deur kun je naar je eigen wensen indelen. De vriescel heeft een inhoud van 64 liter. In de bijgeleverde ijsblokjeshouder kun je zelf ijsblokjes maken. Een ander handig extraatje is het eierbakje, waarin je je eieren in een van de vakjes in de deur kunt bewaren.
Snel invriezen en automatisch ontdooien
Met het bedieningspaneel onder het lampje kun je de temperatuur in de koelvriescombinatie gemakkelijk regelen. De supercoldfunctie is ideaal als je grote hoeveelheden eten ineens wilt invriezen. Daarnaast heeft de FAB30RNE1 een automatische ontdooifunctie, zodat je nooit ijs hoeft te bikken. De speciale groentelade onderin het koelgedeelte is zo ontworpen dat je verse fruit en groente altijd bij de juiste vochtigheidsgraad bewaard blijven, zodat je groente en fruit langer vers blijven. Daarmee beperkt het doordachte moderne design van de Smeg FAB30RNE1 zich bepaald niet tot de buitenkant!

Laatst bekende prijs: € 1149.00

Bekijk alle Smeg koelvriescombinatie FAB30RNE1 reviews

About the Author