Smeg koelvriescombinatie FAB30RR1 review

Smeg koelvriescombinatie FAB30RR1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelvriescombinatie FAB30RR1

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Stijvolle retro design en moderne techniek
Door zijn stijlvolle design en rode kleur is de Smeg FAB30RR1 een opvallend mooie verschijning in iedere keuken. Het prachtige ontwerp van deze vrijstaande koel-vriescombinatie grijpt terug naar de jaren 50, terwijl de inhoud en de techniek van de FAB30RR1 helemaal voldoen aan moderne wensen. De grote en stevige handgrepen aan de twee rechtsdraaiende deuren geven toegang tot de aparte koel- en vriesruimtes. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van maar liefst 299 liter. Hier vind je vier stevige glazen leggers, een chromen flessenhouder en een grote groentenlade. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 64 liter, wat ruim voldoende is om al je favoriete diepvriesproducten in kwijt te kunnen.
Energiezuinig en onderhoudsarm
Deze stille en onderhoudsarme koel-vriescombinatie van Smeg is flexibel in te delen en gaat zuinig met energie om:
Flexibele indeling: drie van de vier glazen leggers in het koelgedeelte zijn op verschillende hoogtes te plaatsen, zodat je de Smeg FAB30RR1 naar jouw wensen in kunt delen.
Zeer zuinig met energie: deze koel-vriescombinatie van Smeg heeft het energielabel A++, wat betekent dat hij zeer zuinig met energie omgaat en tot de zuinigere apparaten in zijn productklasse behoort.
Uitermate stil: met een geluidsniveau van slechts 38 decibel is de FAB30RR1 zeer stil.
Snel invriezen van voedsel: met de Snel-vriesfunctie kun je grote hoeveelheden voedsel snel invriezen, wat de smaak en versheid van je ingevroren producten ten goede komt.
Ontdooit zichzelf automatisch: het koelgedeelte van deze koel-vriescombinatie ontdooit zichzelf automatisch, waardoor er zich geen ijs op de achterwand vormt. Daardoor gaat de Smeg FAB30RR1 langer mee, verbruikt hij minder energie en zorgt hij ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan het onderhoud van je koelkast.
Constantere temperatuur: een actieve ventilator zorgt ervoor dat de temperatuur in het hele koelgedeelte beter verdeeld wordt en daardoor constanter is.
Met de rode Smeg FAB30RR1 haal je niet alleen een prachtig ontwerp in huis, maar ben je ook verzekerd van een ruime koel-vriescombinatie die energiezuinig is en je minder onderhoudstijd kost.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Smeg koelvriescombinatie FAB30RR1 reviews

About the Author