Smeg koelvriescombinatie FAB30RV1 review

Smeg koelvriescombinatie FAB30RV1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelvriescombinatie FAB30RV1

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Smeg FAB30RV1 – Mooi design en goede prestaties
De Smeg FAB30RV1 is een moderne en grote koelvriescombinatie met zowel in het vriesvak als het koelgedeelte veel ruimte en een praktische en verstelbare indeling. Opvallend is de vormgeving. Die geeft een knipoog naar de ontwerpstijl uit de jaren 50.
Nostalgie met een ultramodern binnenwerk
De Italiaanse firma Smeg heeft op het gebied van vormgeving een aantal gerenommeerde designprijzen gewonnen. Veel van hun ontwerpen op het gebied van keukenapparatuur zijn gebaseerd op de tijdloze stijliconen uit de jaren 50. Als je de Smeg FAB30RV1 met zijn ronde en uitnodigende vormen ziet, denk je misschien aan Amerikaanse films uit het Rock and Roll-tijdperk. Sla je de deur echter open, dan zie je een koelvriescombinatie die de vergelijking met geavanceerde modellen uit onze tijd ruimschoots kan doorstaan. Wil je klassiek design én moderne prestaties? Dan is deze koelvriescombinatie misschien iets voor jouw huishouden.
Flexibiliteit en veel mogelijkheden
De Smeg FAB30RV1 heeft zijn vriesvak bovenin zitten op ooghoogte. De inhoud van het vriesvak is met 60 liter groot te noemen. Je kunt naast vlees en vis ook gemakkelijk een aantal broden invriezen of voorraden inslaan en dan nog ruimte overhouden. Dat scheelt je tijd en geld. In het deurgedeelte vind je een eierrekje en zeven zelf te regelen vakjes. Deze flexibele indeling maakt het nog beter mogelijk om orde in je koelkast te scheppen. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 229 liter. Hier kun je zoveel etenswaren in kwijt dat je elke dag gevarieerd kunt eten en ook nog zo vers mogelijk, terwijl je slechts een paar keer naar de supermarkt hoeft te gaan. Dat maakt efficiënt huishouden in een groot gezin heel gemakkelijk. Wat dacht je van twee groentelades, drie verstelbare planken van veiligheidsglas en een makkelijk regelbare thermostaat? deze vrijstaande koelkast gaat je gezin veel voordeel opleveren.
Goed voor je energierekening
Wil je naast een ruime koelvriescombinatie met veel mogelijkheden om hem in te delen ook nog een model dat geen hinderlijk geluid produceert? Dan is de Smeg FAB30RV1 zeker wat voor jou. Een geluidsniveau van 38 dB is vrijwel geruisloos. Met een jaarverbruik van 212 kWh hoort hij bovendien tot de energiezuinigste modellen, wat je concrete euro's laat besparen op je maandelijkse energierekening.

Laatst bekende prijs: € 1179.00

Bekijk alle Smeg koelvriescombinatie FAB30RV1 reviews