Smeg koelvriescombinatie FAB32LAZN1 review

Smeg koelvriescombinatie FAB32LAZN1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelvriescombinatie FAB32LAZN1

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Smeg FAB32LAZN1: opvallend design en hoog rendement
De Smeg FAB32LAZN1 is een vrijstaande koelvriescombinatie met een origineel en eigentijds design. Het pastelblauw van de deur geeft een lichte en opvallende toets aan je keuken. De deur is gemaakt van kunststof, waardoor je hem makkelijk kunt openen.
Houd etenswaren vers met luchtcirculatie in de Smeg FAB32LAZN1
Met een inhoud van 229 liter aan koelruimte en 75 liter in het vriesvak, is dit een toestel dat geschikt is om een lekkere voorraad etenswaren voor 3 à 4 personen te bewaren. Het koelgedeelte is uitgerust met vier overzichtelijke legplateaus. Bovendien is er ook een groentelade en een handig flessenrek in chroom. De koeling gebeurt door middel van luchtcirculatie. Dit heeft als grote voordeel dat groenten zoals bijvoorbeeld selderij heel lang knapperig en vers blijven. Met een hoogte van 192,6 centimeter, een diepte van 72 centimeter en een breedte van 60 centimeter is de Smeg FAB32LAZN1 een echte eyecatcher in je keuken.
Ruim vriesvak onderaan het toestel met No Frost
Het vriesvak van de Smeg FAB32LAZN1 bevindt zich onderaan het toestel. Dit is handig omdat je de vriezer net iets minder vaak gebruikt dan de koelkast. De vriezer werkt met de No Frost-technologie. Daardoor heb je geen vorming van ijs op de wanden en moet je het toestel nooit ontdooien om het ijsvrij te houden. De vriezer heeft een invriesvermogen van 10 kilogram per dag. Er zijn drie grote en transparante lades voorzien, waarin je ook grote verpakkingen kunt opbergen. Valt de stroom uit, dan blijft je diepgevroren voedsel tot 18 uur lang perfect bewaard.
Plaats het toestel waar je wil dankzij het lange snoer
Energiezuinig is de Smeg FAB32LAZN1 zeker. Het toestel heeft de energieklasse A++, wat de kostprijs van het verbruik op jaarbasis op ongeveer 52 euro brengt. Met een geluidsniveau van maximum 41 dB is het een zeer stil en geruisloos toestel. De Smeg FAB32LAZN1 heeft een snoer van twee meter lang. Daardoor ben je vrij in waar je het toestel in je keuken plaatst. Kortom, ben je op zoek naar een mooie en opvallende koelvriescombinatie, die dan nog eens zuinig is op de koop toe, dan is de Smeg FAB32LAZN1 een uitstekende keuze!

Laatst bekende prijs: € 1532.00

Bekijk alle Smeg koelvriescombinatie FAB32LAZN1 reviews