Smeg koelvriescombinatie FAB32LXN1 Outlet review

Smeg koelvriescombinatie FAB32LXN1 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Smeg koelvriescombinatie FAB32LXN1

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Smeg FAB32LXN1: een koelvriescombinatie met een mooi design en optimale prestaties
De Smeg FAB32LXN1 is een koelvriescombinatie met een opvallend zilverkleurig design. Het ontwerp van dit vrijstaande toestel brengt je helemaal terug naar de jaren 50. De Italiaans ogende stijl is echt iets voor de liefhebbers van karaktervolle en mooie objecten. De Smeg FAB32LXN1 is met andere woorden een echte eye catcher, maar ook de prestaties en het koelvermogen zijn uitstekend.
Een toestel met meerwaarde voor je hele huis
Met een hoogte van 193 centimeter, een breedte van 60 centimeter en een diepte van 62 centimeter is de Smeg FAB32LXN1 een grote en robuuste koelvriescombinatie. In totaal is er in het koelgedeelte een volume van 229 liter om lekkere etenswaren op te bergen. Dankzij het maximale geluidsniveau van 41 dB zul je nooit opschrikken van het lawaai. Zo is het toestel niet alleen een meerwaarde voor je keuken, maar ook voor je hele huis. Dankzij de LED-verlichting heb je een glasheldere zicht over de volledige inhoud van je koelkast en vriezer.
Flessenrek in chroom
De uitrusting binnenin van de Smeg FAB32LXN1 is kwaliteitsvol en verfijnd. Zo is er een flessenrek in chroom waarop je veilig flessen kunt bewaren, zelfs al heb je ze al opengemaakt. Het is dus niet nodig om deze flessen in een deurvak te bewaren, met het risico dat ze omvallen als je de deur opent. Ook is er in het koelgedeelte een speciaal vakje voorzien voor kazen, die hier optimaal bewaard blijven. De legplateaus zijn gemaakt uit hoogwaardig en veilig glas. Dankzij de functie “automatisch ontdooien” vloeit het dooiwater naar een bakje buiten het apparaat en verdampt het daar. Niet nodig dus om je koelkast met een doek vochtvrij te houden, het klimaat en de vochtigheid is er steeds optimaal.
Energieklasse A++
De vriezer bevindt zich onderaan het toestel. Dit vriesgedeelte heeft dan weer 75 liter als volume. Dit is ook meer dan groot genoeg om een goede voorraad diepvrieswaren te bewaren. De Smeg FAB32LXN1 heeft energieklasse A++, wat het een bijzonder zuinig toestel maakt. Je zult er jarenlang heel veel plezier aan hebben! Het mooie design en de functionele klasse maakt van de Smeg FAB32LXN1 een echt toptoestel.

Laatst bekende prijs: € 1532.00

Bekijk alle Smeg koelvriescombinatie FAB32LXN1 reviews