Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH review

Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ruimte genoeg met de Thomson koelvriescombinatie
De Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH is een ruime koelvriescombinatie, waar je alles in kwijt kunt. Doordat de koelkast is uitgerust met drie glazen planken, kun je al je producten overzichtelijk indelen en snel vinden. De koelvriescombinatie heeft energielabel A+ en is hiermee vriendelijk voor het milieu én je portemonnee. Op jaarbasis kun je hier namelijk een hoop mee besparen.
Een koelkast én een vriezer
Met een koelkast en een vriezer in één, kun je makkelijk al je boodschappen opruimen. Je hoeft niet van het ene apparaat naar het andere, je hebt juist alles in de buurt. Een groot pluspunt van een koelvriescombinatie, is dat je maar één apparaat nodig hebt. Dit is vooral handig als je niet zoveel ruimte hebt in de keuken. De Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH is een geventileerde koeling. Bij een geventileerde koeling blaast een ventilator die op een koelelement gericht staat, koude lucht door de ruimte. Dit zorgt ervoor dat producten snel gekoeld worden. De glazen planken in de koelkast kun je zelf hoger of lager plaatsten. Je hebt dus echt de mogelijkheid om de koelvriescombinatie naar wens in te richten. Zo weet je zeker dat al je producten er goed in passen.
Voordelen aan de Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH
Ruime koelvriescombinatie met een totale inhoud van 252 liter
Uitgerust met LED-verlichting
Energie zuinig
Zoek je een mooie, ruime en energiezuinige koelvriescombinatie? Dan is de Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH een goede keus. Door de ruimte, het gemak en energielabel A+, is de koelvriescombinatie van Thomson onmisbaar in ieder huis.

Laatst bekende prijs: € 269.00

Bekijk alle Thomson koelvriescombinatie THD252NFWH reviews

About the Author