Thomson koelvriescombinatie THD400NFSL review

Thomson koelvriescombinatie THD400NFSL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Thomson koelvriescombinatie THD400NFSL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Voordelige, ruime en fraaie koel-vriescombinatie
Deze vrijstaande zilverkleurige koel-vriescombinatie van Thomson biedt heel veel voor een lage prijs. Zo heeft het koelgedeelte van de THD400NFSL een netto inhoud van maar liefst 330 liter en is het vriesvak aan de bovenzijde goed voor een netto capaciteit van 95 liter. De deuren van het koelvak en vriesvak gaan standaard naar rechts open, maar ze zijn ook eenvoudig aan de linkerzijde te monteren. Zo kun je deze fraai vormgegeven koel-vriescombinatie plaatsen waar het jou het beste uitkomt.
Flexibel in te delen koeling met constante temperatuur
Aan de binnenzijde van het koelgedeelte van de Thomson THD400NFSL vind je drie in hoogte verstelbare hardglazen planken. Aan de onderzijde kun je al je groenten en fruit kwijt in de grote lade, die afgesloten wordt door een vierde hardglazen plateau. In de deur bevinden zich drie grote compartimenten waarin je onder meer flessen en blikjes kwijt kunt. De geventileerde koeling wordt voorzien van een continue stroom van koude en droge lucht, waardoor de temperatuur in het koelgedeelte overal hetzelfde is en er zich geen ijs in deze koelkast vormt.
Handig vriesvak met grote inhoud
Het grote vriesvak aan de bovenzijde van de Thomson THD400NFSL gaat met een aparte deur open. Dat is handig, want je verbruikt zo nooit meer energie dan nodig is en het zorgt ervoor dat je producten beter bewaard blijven. In het vriesvak vind je twee plateaus en aan de binnenzijde van de deur bevinden zich twee compartimenten. Ook het vriesgedeelte is voorzien van een geventileerde koeling.
Energiezuinige koel-vriescombinatie
Deze koelkast van Thomson gaat zuinig met energie om, want het energielabel A+ geeft aan dat je ten opzichte van een koelkast met energielabel A tot 21% minder stroom verbruikt. Ook de heldere en duurzame ledverlichting in het koelgedeelte draagt bij aan een vermindering van je energieverbruik. De zilverkleurige Thomson THD400NFSL is niet alleen mooi om te zien, maar is ook door zijn voordelige aanschafprijs en grote inhoud een zeer aantrekkelijke vrijstaande koel-vriescombinatie.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Thomson koelvriescombinatie THD400NFSL reviews

About the Author