Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX Outlet review

Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX
6TH SENSE
Bespaar tot wel 30% aan energie. De 6th SENSE technologie houdt de temperatuur in uw vriezer op peil waardoor deze alleen vriest wanneer nodig. Kosteneffectief en milieuvriendelijk.
StopFrost
Vergeet aanvriezing in uw vriezer met StopFrost. Om te ontdooien verwijdert u eenvoudig het ijsopvangbakje en spoelt dit 1 minuut onder de kraan.
Moeiteloze installatie
Deze Whirlpool koel/vriescombinatie is eenvoudig te installeren en kan in elke hoek, of naast een muur geplaatst worden voor maximale flexibiliteit.
Snelvriesfunctie
Met FastFreeze stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.
Snelkoelfunctie
De temperatuur in uw koelkast gaat onmiddelijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.
Elektronisch bedieningspaneel
Deze Whirlpool koel/vriescombinatie heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX Outlet reviews

About the Author