Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX review

Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Whirlpool BSF 8353 OX: dé moderne manier van koelen en vriezen
In een eigentijdse keuken waarin gemak en efficiëntie een belangrijke rol spelen, mag een goede koelvriescombinatie niet ontbreken. Je bent er zeer waarschijnlijk aan gewend om je dagelijkse levensmiddelen goed gekoeld en ingevroren bij de hand te hebben. Met de innovatieve Whirlpool BSF 8353 OX kies je voor dé moderne manier van koelen en vriezen in een topapparaat van een vooraanstaande fabrikant.
Energiezuinige en hoogwaardige technologie
Een energieverslindend apparaat is in deze moderne tijd uit den boze. De Whirlpool BSF 8353 OX valt dan ook in energie-efficiëntieklasse A+++ waarmee je, dankzij de 6th SENSE technologie, veel bespaart op je energierekening. Het StopFrost systeem voorkomt vervelende aanvriezing in de vriezer. Met de FastFreeze snelvriesfunctie is het mogelijk om levensmiddelen extra snel met behoud van de voedingswaarde in te vriezen. Ingebouwde sensoren zorgen dat de temperatuur in de Whirlpool BSF 8353 OX direct omlaag gaat wanneer je nieuwe producten in de koelkast plaatst. Zo ben je verzekerd van een laag energieverbruik en langere versheid. De vrijstaande Whirlpool BSF 8353 OX heeft een efficiënt elektronisch bedieningspaneel voor de instelling van de meest ideale temperatuurregeling en prestaties. De 228 liter nettocapaciteit van de koelkast en de 111 liter nettocapaciteit van de vriezer bieden je veel praktische ruimte. Je kunt in de koelkast je levensmiddelen kwijt op 4 flinke legplateaus, terwijl de vriezer over 3 legplateaus beschikt. Dankzij de functionele binnenverlichting heb je in dit model een goed overzicht op de inhoud. Je kunt bij de Whirlpool BSF 8353 OX rekenen op doeltreffende specificaties zoals:
een aantrekkelijk modern design
energie-efficiëntieklasse A+++
een StopFrost systeem tegen aanvriezen
een FastFreeze snelvriesfunctie
Optimale temperatuurregeling
228 liter nettocapaciteit in het koeldeel
111 liter nettocapaciteit in het vriesdeel
4 legplateaus in het koeldeel
3 legplateaus in het vriesdeel
energiezuinige LED verlichting
24 uur bewaartijd bij stroomuitval
De scherp geprijsde Whirlpool BSF 8353 OX is een allround koelvriescombinatie die staat voor jarenlang zorgeloos gebruikersgemak op alle fronten.

Laatst bekende prijs: € 539.00

Bekijk alle Whirlpool koelvriescombinatie BSF 8353 OX reviews