Whirlpool koelvriescombinatie BSF 9353 OX review

Whirlpool koelvriescombinatie BSF 9353 OX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool koelvriescombinatie BSF 9353 OX

Name
Review score

Product informatie:

Whirlpool koelvriescombinatie BSF 9353 OX
Dit hoge model van Whirlpool biedt genoeg ruimte om al jouw weekboodschappen in op te bergen. De nieuwste technologieën, zoals 6th SENSE sensoren en het StopFrost systeem, geven deze koelkast nét dat extra gebruiksgemak.
Genoeg ruimte voor al jouw etenswaren
Het koelgedeelte van het apparaat heeft een nettocapaciteit van 258 liter. Deze ruimte is voorzien van vijf glazen legplateaus en twee royale groentelades. Daarnaast zijn er ook aan de binnenkant van de deur verschillende opbergmogelijkheden, zoals een handig rek dat geschikt is om flessen rechtop in neer te zetten. Het vriesgedeelte heeft een nettocapaciteit van 111 liter en is voorzien van drie handige legplateaus. Al met al heeft deze koelkast dus genoeg ruimte om al jouw etenswaren in op te bergen!
Een zuinig apparaat
De 6th SENSE sensoren zorgen dat de temperatuur in de koelkast automatisch wordt verlaagd als er nieuwe etenswaren aan de koelkast worden toegevoegd. Dankzij deze functie wordt verspilling van energie tegengegaan. Onder andere dankzij de 6th SENSE functie, heeft het apparaat een energie-efficiëntieklasse van A+++. Dit betekent dat het apparaat zeer zuinig is met het verbruiken van energie. Het verbruik is jaarlijks maar 167 kilowattuur. Dit levert niet alleen een besparing op in jouw portemonnee, maar is ook beter voor het milieu.
Bespaar tijd en energie
Vind jij het ontdooien van de vriezer ook zo'n gedoe? Gelukkig is dat met deze koelkast van Whirlpool verleden tijd! Het unieke StopFrost systeem laat de vriezer al in één minuut ontdooien. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het legen en afspoelen van het ijsopvangbakje. Deze Whirlpool koelvriescombinatie is te omschrijven als een koelkast die genoeg ruimte heeft om etenswaren voor meerdere dagen in op te bergen. Dankzij de handige opbergmogelijkheden, kun je het apparaat naar eigen inzicht indelen en zo genoeg opbergruimte creëren. Dit, samen met de energiezuinigheid en handige functies, maken van deze koelkast een apparaat dat een verrijking zal zijn in jouw huishouden.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Whirlpool koelvriescombinatie BSF 9353 OX reviews