Zanussi koelvriescombinatie ZRT23100WA Outlet review

Zanussi koelvriescombinatie ZRT23100WA Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelvriescombinatie ZRT23100WA Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zanussi koelvriescombinatie met vriesvak boven ZRT23100WA
Deze koelvriescombinatie met vriesvak boven is extra ruim, maar heeft toch relatief bescheiden afmetingen. Dat komt mede door de bijzonder praktische en flexibele inrichting. Dat is fijn bij het inruimen, maar ook bij het schoonmaken.
Heerlijk flexibel in te ruimen
Het inruimen van een koelkast is al bijna net zo lastig als het inruimen van een vaatwasser. Het moet bovendien ook niet al te efficiënt, want dan raak je telkens je producten kwijt. En het is niet de bedoeling dat je de koelkastdeur telkens erg lang openlaat. Daarom is er door Zanussi zeer veel aandacht besteed aan de indeling van deze koelvriescombinatie met vriesvak boven. Neem om te beginnen het vriesvak: dat heeft een uitneembaar rooster, waardoor je de vriezer op iedere manier kunt indelen die je verkiest. Ook in het koelgedeelte is dat mogelijk. De drie legplateaus zijn op hoogte te verstellen en de ruime groentelade is uitgevoerd in bijzonder transparant kunststof, waardoor je altijd in één oogopslag kunt zien wat erin zit. Daaraan kun je goed zien dat de Zanussi ZRT23100WA is ontworpen met de gebruiker in de hoofdrol.
Mooi neutraal design
Een koelvriescombinatie is natuurlijk een behoorlijk groot element van je keuken. Daarom heeft deze Italiaanse fabrikant gekozen voor een fraai maar neutraal design, dat gemakkelijk combineert met iedere keuken. Onopvallend, maar toch elegant. Ideaal als je het ontwerp van je keuken wilt behouden.
Gemakkelijk schoonmaken
Het schoonmaken van een koelkast is in vrijwel geen enkel huishouden een favoriet klusje. Toch moet het zo nu en dan, vanuit het oogpunt van hygiëne en energie-efficiëntie. Bij deze koelkast is ook daar over nagedacht. Ieder element, van de groentelade tot de draagplateaus’s, is uitneembaar, en de binnenzijde is ontworpen met zo min mogelijk nare hoekjes en andere onregelmatigheden. Zo kun je altijd een perfect schoon resultaat bereiken in zeer weinig tijd.
Zanussi ZRT23100WA: een uitstekende koelvriescombinatie
Deze koelvriescombinatie is gemakkelijk in te ruimen, uit te ruimen en schoon te maken en staat fraai in iedere keuken. Het is dus een goede keuze voor ieder huishouden!

Laatst bekende prijs: € 249.95

Bekijk alle Zanussi koelvriescombinatie ZRT23100WA Outlet reviews

About the Author