Bosch espresso apparaat (inbouw) CTL636ES1 review

Bosch espresso apparaat (inbouw) CTL636ES1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch espresso apparaat (inbouw) CTL636ES1

Name
Review score

Product informatie:

Bosch espresso apparaat (inbouw) CTL636ES1
Een apparaat met smaak: heerlijke koffie èn een schitterend strak design. Dit koffiezetapparaat onthoudt jouw favoriete smaak en geeft je na één druk op de knop een vers gezet kopje koffie.
Zo sterk als je zelf wilt
Koffie kan zó lekker zijn als het precies aan je verwachtingen voldoet. Een cappuccino met vol en stevig melkschuim, een pittige espresso of een heerlijke latte macchiato die je gewoon in je eigen keuken kunt halen, dat is pure luxe. Met deze inbouw koffiemachine van Bosch heb je een barista in huis die helemaal geprogrammeerd kan worden op jouw koffiewensen. Een extra sterke ristretto of juist een milde café crème? Het 'My Coffee' programma slaat acht van je favoriete drankjes onder jouw naam voor je op. Zo kun je 's morgens snel je broodnodige caffeïne binnen krijgen, al dan niet in een mix met melk of melkschuim. Als je dag met een vers gezet kopje koffie begint, krijg je direct energie. Na een lekkere kop koffie kun je de wereld aan! Echte koffieliefhebbers kennen die kick en dat gevoel. De 'barista' van Bosch zorgt er voor.
Zorgeloos genieten
Bosch heeft goed nagedacht over deze prachtige inbouw koffiemachine. Het ontwerp is bijzonder modern en kan zo worden ingebouwd dat je koffiemachine opgaat in een strakke kastenwand. Deze royale inbouw koffiemachine heeft bovendien een capaciteit van 2,4 liter water en 500 gram koffiebonen. Daar kun je heel wat koppen koffie van zetten voordat je een keer moet bijvullen. De Onetouch-bediening houdt niet alleen in dat je snel je favoriete koffie hebt, maar het betekent zelfs dat je twee kopjes tegelijk kunt zetten met één druk op de knop. Deze intelligente koffiemachine zorgt altijd voor de perfecte temperatuur en het lekkerste aroma. Door het dubbele maal- en zetproces wordt je ristretto bijvoorbeeld wel extra sterk maar niet bitter. De AutoMilkClean-functie zorgt na elke zetbeurt voor een complete automatische reiniging van het melkreservoir. Dan kun jij genieten van je koffiespecialiteit zonder daarna vervelende schoonmaakklusjes te moeten doen. Gun jezelf de luxe van een volautomatische koffiemachine. Dat is volop genieten, kop na kop na kop.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle Bosch espresso apparaat (inbouw) CTL636ES1 reviews