Delonghi ESAM3200.S review

Delonghi ESAM3200.S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Delonghi ESAM3200.S

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Personaliseer uw favoriete espresso zoveel als u zelf wilt met de volautomatische espressomachine Magnifica ESAM 3200.S van De'Longhi.
De espressomachine Magnifica ESAM 3200.S is voorzien van een handmatig cappuccinosysteem om eenvoudig een perfecte cappuccino of warme melk te bereiden. Verder beschikt het apparaat over een automatische uitschakeling, een warmhoudplaat voor uw kopjes en een automatische ontkalkings- en reinigingsprogramma.
'CRF Technology' Compact Reliable Fresh
De koffie die zopas werd gemalen wordt onmiddellijk gebruikt voor het zetten van het gevraagde kopje espresso. Het 'slangloos' systeem schenkt je een perfecte espresso dankzij de versgemalen correcte hoeveelheid koffie, aan een ideale en constante temperatuur.
Thermoblocksysteem
Dankzij het nieuwe thermoblocksysteem bereikt het water snel de geschikte temperatuur voor het bereiden van een espresso. Ook bij het bereiden van een tweede kopje blijft de temperatuur op hetzelfde niveau.
Zetgroep
De zetgroep kan volledig uit het apparaat geschoven worden, wat het reinigen van de zetgroep en het apparaat makkelijker maakt.

Laatst bekende prijs: € 332.50

Bekijk alle Delonghi ESAM3200.S reviews

About the Author