Philips espresso apparaat EP3360/00 review

Philips espresso apparaat EP3360/00 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips espresso apparaat EP3360/00

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Maak met de Philips 3100 serie EP3360 volautomaat een perfecte espresso en cappuccino van verse bonen dankzij de 100 procent keramische molen. De molen is 100 procent zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kan genieten van minstens 20.000 koppen verse aromatische koffie. Selecteer eenvoudig de sterkte, temperatuur en hoeveelheid via het intuïtieve display en maak jouw cappuccino af met een druk op de knop dankzij de geïntegreerde melkkan. Wil je liever gewoon heet water? Ook dit is mogelijk met deze volautomaat.
Tot 5000 kopjes zonder ontkalken
De gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat je optimaal van jouw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijg je het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in jouw koffiemachine.
Binnen een handomdraai genieten van 6 dranken
Geniet van een grote verscheidenheid aan dranken op ieder moment. Of je nou zin hebt in een espresso, een kop koffie of een recept met melk, jouw volautomatische machine levert het perfecte resultaat zonder gedoe en in een mum van tijd! Soms is het fijn om de optie van een volle, heerlijke koffie zonder cafeïne te hebben. Dankzij de poederoptie kan je cafeïnevrije koffie maken wanneer je wilt.
Naar eigen smaak aanpasbaar
Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om jouw drankje aan jouw smaak aan te passen. Je kan eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!
Stel de koffietuit af op de maat van jouw beker
De verstelbare tuit op de espressomachines past bij iedere kop en voorkomt dus dat de koffie spat of afkoelt tijdens het inschenken. Zo wordt jouw espresso altijd op de juiste temperatuur geserveerd en houd je een schone machine.
Glad melkschuim uit de melkopschuimer
Elk kopje koffie dat je zet, wordt bedekt met een zijdezachte melklaag die de smaakpapillen streelt. De melkbeker zorgt ervoor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd. Zonder te spetteren wordt er vervolgens een schuimlaag van precies de juiste temperatuur in jouw kop gegoten. De beker kan ook handig in de koelkast worden opgeborgen en is bijzonder hygiënisch.
Ontworpen voor maximale capaciteit in een compacte behuizing
Geniet van meer ruimte en langere tijd zonder bijvullen dankzij het bonen- en waterreservoir, en de koffiediklade met hoge capaciteit in een uiterst compact ontwerp. Deze slimme, volautomatische machine biedt optimaal gebruiksgemak, eersteklas prestaties en grote capaciteit dankzij een waterreservoir, een bonenreservoir en een koffierestenbakje.
Jouw machine is eenvoudig te bedienen
Het intuïtieve display toont je alle relevante informatie voor eenvoudige interactie met jouw machine en optimale prestaties. De pictogrammen begeleiden je door alle mogelijke instelopties en belangrijke onderhoudsfuncties.
Geniet van geweldige koffie
Het koffiedoorloopsysteem van deze espressomachine wordt automatisch met water gereinigd wanneer je de machine in- of uitschakelt. Hierdoor kan je altijd genieten van verse koffie met een heerlijke smaak. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw espressomachine. Deze machine geeft een signaal wanneer de machine moet worden ontkalkt. Berichten op het scherm geven aan wat je moet doen.
Cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop
Geniet van superromige cappuccino en latte macchiato op de perfecte temperatuur, op de meest eenvoudige manier. Giet gewoon melk in de beker, sluit deze aan op de machine en kies jouw gewenste drank. Of het nu een cappuccino of gewoon opgeschuimde melk is, jouw drank wordt binnen seconden geserveerd, met een melkstroom zonder spatten en op de perfect

Laatst bekende prijs: € 549.99

Bekijk alle Philips espresso apparaat EP3360/00 reviews