Philips espresso apparaat EP3551/10 review

Philips espresso apparaat EP3551/10 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips espresso apparaat EP3551/10

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Met één druk op de knop espresso en cappuccino
Maak een perfecte espresso en cappuccino van verse bonen dankzij de 100% keramische molens, selecteer eenvoudig de sterkte, temperatuur en hoeveelheid via het intuïtieve display en maar jou cappuccino af met één druk op de knop dankzij de geïntegreerde melkkan.
Binnen een handomdraai genieten van 6 dranken, waaronder cappuccino
Geniet van een grote verscheidenheid aan dranken op ieder moment. Of je nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een recept met melk, jouw volautomatische machine levert het perfecte resultaat zonder gedoe en in een mum van tijd!
Pas het volume aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden
Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om je drankje aan jouw smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!
Tot 5000 kopjes zonder ontkalken, dankzij AquaClean
Het AquaClean-waterfilter zorgt ervoor dat je optimaal van jouw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoeft je tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijgt je het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in jouw koffiemachine.
Ontworpen voor maximale capaciteit in een compacte behuizing
Geniet van meer ruimte en langere tijd zonder bijvullen dankzij het bonen- en waterreservoir, en de koffiediklade met hoge capaciteit in een uiterst compact ontwerp. Deze slimme, volautomatische machine biedt optimaal gebruiksgemak, eersteklas prestaties en grote capaciteit dankzij een waterreservoir, een bonenreservoir en een koffierestenbakje.

Laatst bekende prijs: € 489.00

Bekijk alle Philips espresso apparaat EP3551/10 reviews

About the Author