Philips espresso apparaat EP5365/10 review

Philips espresso apparaat EP5365/10 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips espresso apparaat EP5365/10

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Philips volautomatische espressomachine EP5365/10
Geniet met een druk op de knop van romige drankjes zoals cappuccino en latte macchiato, gemaakt met verse melk en koffiebonen. Van alle drankjes, inclusief espresso, koffie en Americano, kun je de sterkte, temperatuur en hoeveelheid naar wens aanpassen.
20.000 koppen van de beste koffie met duurzame keramische molens
De molens van dit apparaat zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kunt genieten van minstens 20.000 koppen verse aromatische koffie.
Koffie op de perfecte temperatuur met onze snel opwarmende boiler
De snel opwarmende boiler zorgt voor warme koffie en cappuccino voor jouw gezin, altijd op de juiste tempratuur. Het geheim? De lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal kan snel hoge temperaturen bereiken.
Pas het volume aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden
Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om jouw drankje aan jouw smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!
Pas jouw persoonlijke gebruikersprofiel aan en sla deze op
Dankzij de geheugenfunctie krijg je altijd een perfecte kop koffie of cappuccino die speciaal volgens jouw persoonlijke hoeveelheid wordt opgeslagen en gezet. Door deze functie weet jouw apparaat precies hoe jij jouw koffie en cappuccino het liefst drinkt.
Zichtbaar hygiënisch dankzij volledig afneembare zetgroep
De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep volledig afneembaar is, kunt u deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan.
Tot 5000 kopjes zonder ontkalken, dankzij AquaClean
Philips’ nieuwe en gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat je optimaal van jouw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes de machine niet te ontkalken en krijg je het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in de koffiemachine.
Verwijder melkresten na elk gebruik met de schoonmaakfunctie voor het melksysteem
Dankzij de schoonmaakfunctie kun je het melksysteem na elk gebruik grondig spoelen met één druk op de knop.
Binnen een handomdraai genieten van 5 dranken, waaronder cappuccino
Geniet van jouw favoriete dranken op speciale momenten. Of je nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een drankje met melk, jouw volautomatische machine levert het perfecte resultaat zonder gedoe en in een mum van tijd!
Glad melkschuim uit de melkopschuimer
Elk kopje koffie dat je zet, wordt bedekt met een zijdezachte melklaag die de smaakpapillen streelt. De melkbeker zorgt ervoor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd. Zonder te spetteren wordt er vervolgens een schuimlaag van precies de juiste temperatuur in jouw kop gegoten. De beker kan ook handig in de koelkast worden opgeborgen en is bijzonder hygiënisch.
Aroma-afdichting zorgt dat de bonen langer vers blijven
De nieuwe aroma-afdichting beschermt jouw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.

Laatst bekende prijs: € 509.99

Bekijk alle Philips espresso apparaat EP5365/10 reviews

About the Author