Philips espresso apparaat HD8830/10 review

Philips espresso apparaat HD8830/10 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips espresso apparaat HD8830/10

Product informatie:

Met de Philips HD8830 geniet je binnen no-time van jouw favoriete cappuccino. Dit compacte apparaat heeft een hoge capaciteit waardoor je met één druk op de knop een kopje koffie, espresso of cappuccino van versgemalen bonen maakt.
Soorten koffie
Geniet van je romige cappuccino met jouw favoriete melk dankzij het externe, vaatwasmachinebestendige melkreservoir. Haal het reservoir gemakkelijk uit het apparaat en bewaar het in de koelkast om de melk zo lang mogelijk vers te houden. Cappuccino maken met elke soort melk was bovendien nog nooit zo eenvoudig. Geniet van jouw favoriete dranken op speciale momenten. Of je nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een drankje met melk, jouw volautomatische machine levert het perfecte resultaat zonder gedoe en in een mum van tijd!
Duurzaam
De molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kan genieten van minstens 20.000 koppen verse aromatische koffie. Het koffiedoorloopsysteem van deze espressomachine wordt automatisch met water gereinigd wanneer je de machine in- of uitschakelt. Hierdoor kan je altijd genieten van verse koffie met een heerlijke smaak. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van jouw espressomachine. Deze machine geeft een signaal wanneer de machine moet worden ontkalkt. Berichten op het scherm geven aan wat je moet doen.                      
Schoonmaak
De verstelbare tuit op onze espressomachines past bij iedere kop en voorkomt dus dat de koffie spat of afkoelt tijdens het inschenken. Zo wordt jouw espresso altijd op de juiste temperatuur geserveerd en houd je een schone machine. De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep volledig afneembaar is, kan je deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan
Altijd en snel warme koffie    
De Thermoblock zorgt voor warme koffie en cappuccino voor jouw gezin, altijd op de juiste temperatuur. Het geheim? De lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal kan snel hoge temperaturen bereiken.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Philips espresso apparaat HD8830/10 reviews

About the Author