Philips espresso apparaat HD8919/51 review

Philips espresso apparaat HD8919/51 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Saeco espresso apparaat HD8919/51

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

100% keramische maalschijven
De robuuste 100% keramische maalschijven garanderen jarenlang een moment van puur koffiegenot. Het keramische materiaal creëert de ideale korrel, waardoor het water continu blijft stromen en de pure essentie aan de bonen onttrekt. En, anders dan bij 'reguliere' maalschijven, voorkomt het keramische materiaal dat de koffie oververhit raakt en een verbrande smaak heeft.
Snel opwarmende boiler
Wanneer tijd belangrijk is, kunt u perfecte espresso en cappuccino zetten zonder lang te hoeven wachten dankzij de snel opwarmende boiler. Het geheim zit hem in het lichte aluminium en roestvrij staal, die snel hoge temperaturen kunnen bereiken.
Cappuccino en latte met één druk op de knop
De geïntegreerde melkbeker klopt de melk twee keer op en verwijdert luchtbelletjes en andere verontreinigingen voor een onweerstaanbare, romige schuimconsistentie. Met één druk op een knop krijgt u een schuimige melkstroom met een perfecte temperatuur rechtstreeks in uw kopje, zonder gespat. De perfecte aanvulling op een kopje heerlijke, rijke koffie.
In 5 stappen instelbare maalschijven
Als het gaat om de fijnheid van de korrel, stelt deze machine nooit teleur. Verschillende koffiemelanges vragen om verschillende maalinstellingen. Daarom heeft de malingskorreligheid van deze machine vijf aanpasbare instellingen – van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie.
AquaClean-filter
Saeco's nieuwe en gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat u optimaal van uw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoeft u tot 5000 kopjes* uw machine niet te ontkalken en krijgt u het hygiënische voordeel van helder water zonder onzuiverheden. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in uw favoriete Saeco-koffiemachine.
*Het daadwerkelijke aantal kopjes is afhankelijk van gekozen koffievarianten en de patronen van afspoelen en schoonmaken.
**Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en 8 filtervervangingen.
Ontworpen voor maximale efficiëntie
Saeco Incanto combineert op ingenieuze wijze efficiëntie met aandacht om te voldoen aan de hoogste normen voor uw huis – hierbij blijven water- en energieverbruik laag. En met de programmeerbare stand-byfunctie kunt u gemakkelijk aangeven wanneer de Saeco Incanto moet worden uitgeschakeld. Dit gebeurt dan automatisch. Eenvoudig.
Grote capaciteit
Het slimme, ultracompacte ontwerp van de Saeco Incanto Extra past zelfs in de kleinste ruimte, maar beschikt vanbinnen over veel ruimte voor de koffiediklade (15 porties). Daarnaast wordt het apparaat geleverd met extra capaciteit voor water (2,5 l) en koffiebonen (500 gr) voor een ongeëvenaard comfort en langdurig plezier.
Automatische reiniging
De automatische reinigingscyclus maakt het onderhoud gemakkelijk en het verhoogt de duurzaamheid van uw machine. Dit geeft u meer tijd om te genieten van uw koffie in plaats van schoon te maken.
Afneembare zetgroep
Efficiëntie en gebruiksgemak waren kernideeën toen Saeco 30 jaar geleden de eerste zetgroep ontwikkelde. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een geïnspireerd, onwrikbaar stukje technologie. Zoals altijd is het heel gemakkelijk te reinigen – u kunt het systeem verwijderen en enkele seconden onder de kraan wassen. Vervolgens plaatst u het net zo gemakkelijk terug.

Laatst bekende prijs: € 615.00

Bekijk alle Saeco espresso apparaat HD8919/51 reviews

About the Author