AEG inductie kookplaat IKB64301XB review

AEG inductie kookplaat IKB64301XB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductie kookplaat IKB64301XB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Snelreagerend inductiekoken voor topprestaties
Met inductiekoken kun je de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van voorzichtig sudderen tot volle warmte. Het verwarmt alleen de pan, niet het oppervlak. Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kun je direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan.
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Hob2Hood-technologie voor een fris ruikende keuken Wanneer het Hob2Hood-verbindingssysteem gebruikt wordt met een afzuigkap die is uitgerust met dezelfde ingebouwde functie, wordt de kookplaat automatisch ingeschakeld. Ook worden de verlichting van de afzuigkap en de ventilatorsnelheid gereguleerd in overeenstemming met de warmte en intensiteit van jouw kookactiviteiten.
Maximaal vermogen wanneer je dat nodig hebt
De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als je een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kun je jouw gerecht extra snel opwarmen. Eenvoudig schoon te maken oppervlak Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. Je kunt dit er gewoon afvegen om jouw kookplaat schoon te houden.
Houd de complete controle over de bereidingstijd
De tot 99 minuten instelbare timer herinnert je aan de bereidingstijd en fungeert ook als kookwekker als je de kookplaat niet gebruikt.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle AEG inductie kookplaat IKB64301XB reviews

About the Author