AEG inductie kookplaat IKB64401FB review

AEG inductie kookplaat IKB64401FB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductie kookplaat IKB64401FB

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Met inductiekoken kun je de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van voorzichtig sudderen tot volle warmte. Het verwarmt alleen de pan, niet het oppervlak.
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. je kunt dit er gewoon afvegen om uw kookplaat schoon te houden.
Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur
Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kun je direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan.
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-dampkappen, schakelt automatisch in en reguleert de ventilator en verlichting op basis van uw behoeften.
Maximaal vermogen wanneer je dat nodig heeft
De Power Boosterfunctie op deze kookplaat is perfect voor als je een snelle en intense verhitting nodig heeft. Met deze functie kun je uw gerecht extra snel opwarmen.
Totale controle over de bereidingstijd
De instelbare timer (max. 99 minuten) zal je de bereidingstijd helpen herinneren. Als de branders niet in gebruik zijn kan hij ook als kookwekker worden gebruikt.
Hob2Hood-technologie voor een fris ruikende keuken
Booster-functie om extra snel hoge temperaturen te bereiken
Instelbare timer en kookwekker (max. 99 minuten)

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle AEG inductie kookplaat IKB64401FB reviews