AEG inductie kookplaat IKE64471FB review

AEG inductie kookplaat IKE64471FB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductie kookplaat IKE64471FB

Product informatie:

Met de AEG inbouw inductie kookplaat IKE64471FB is er altijd plaats voor jouw pannen. De flexibele kookplaat kan naar wens ingedeeld worden zodat kookgerei van een heleboel verschillende afmetingen gewoon gebruikt kan worden. En dankzij moderne toepassingen, zoals de PowerSlide, hoef je tijdens het koken bijna nergens meer aan te denken. Zo krijg je gegarandeerd een heerlijk gerecht op tafel!
Flexibel koken met de AEG inbouw inductie kookplaat IKE64471FB
Met de AEG inbouw inductie kookplaat IKE64471FB kun je modern koken op een hele flexibele manier. Op de kookplaat vind je namelijk de bijzondere FlexiBridge-kookzone met 4 segmenten. Je kunt hiermee zelf bepalen wat de indeling is! Zo kun je bijvoorbeeld meerdere delen met elkaar verbinden om plaats te maken voor extra grote pannen. Wanneer je begint met koken past de kookplaat zich automatisch aan je kookgerei aan om ervoor te zorgen dat je altijd gelijkmatige kookresultaten krijgt. Zo kan ieder soort gerecht perfect bereid worden op de AEG inbouw inductie kookplaat IKE64471FB!
Temperatuur van kookzones vooraf instellen met PowerSlide
De AEG inbouw inductie kookplaat IKE64471FB is speciaal ontworpen om jou zoveel mogelijk gemak te bieden. Dankzij de PowerSlide functie is het mogelijk om vooraf zones in te stellen op een bepaalde temperatuur. Zo kun je een pan met kokend water verschuiven naar een zone voor sudderen of warm houden. Tijdens het koken hoef je de pan dus alleen maar naar het goede gedeelte te schuiven en is het niet nodig om de temperatuur aan te passen. Met de AEG inbouw inductie kookplaat IKE64471FB worden een heleboel irritaties die tijdens het koken kunnen voorkomen weggenomen. Pannen die te groot zijn of een onhandige afmeting hebben? Geen probleem, want je kunt simpelweg de kookzone naar wens aanpassen aan het formaat van jouw pan. En heb je geen zin om steeds de temperatuur te moeten veranderen tijdens het koken? Dan stel je vooraf delen van de kookplaat in op een gewenste temperatuur en zet je de pan daar neer op het juiste moment. Met deze kookplaat ervaar je dus echt de gemakken van het moderne koken!

Laatst bekende prijs: € 634.00

Bekijk alle AEG inductie kookplaat IKE64471FB reviews

About the Author