AEG inductie kookplaat IKE74451XB review

AEG inductie kookplaat IKE74451XB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductie kookplaat IKE74451XB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Meer ruimte. Meer smaak. Onmiddellijk
Creëer meerdere grote oppervlakken om op te koken met de brugfunctie op de AEG-inductiekookplaat. Met één aaraking van een toets kunnen twee zones worden gekoppeld, en wordt een grotere zone gecreëerd om op te koken. Door de automatische uitlijning voor het delen van de temperatuur- en tijdinstellingen is dit een optimale oplossing voor het gelijktijdige gebruik van grote potten en pannen.
Meer flexibiliteit met de MaxiSense-kookplaat
Bedek het kruisje, en de zones van deze inductiekookplaat passen zich automatisch aan aan jouw kookgerei – voor gelijkmatige kookresultaten ongeacht de maat of plaats van de pan.
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van jouw behoeften.
Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur
Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kun je direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan.
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. Je kunt dit er gewoon afvegen om jouw kookplaat schoon te houden.
Maximaal vermogen wanneer u dat nodig hebt
De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kun je jouw gerecht extra snel opwarmen.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle AEG inductie kookplaat IKE74451XB reviews

About the Author