AEG inductie kookplaat IKE84441FB review

AEG inductie kookplaat IKE84441FB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductie kookplaat IKE84441FB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Regel de manier waarop je kookplaat wordt ingedeeld
Elke keer dat je kookt, kies je de beste configuratie voor de kookzones of de meest geschikte pan. Dankzij de slimme brugfunctie heb je de controle over twee warmtezones, alsof het één grote zone is.
 
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van je behoeften.
 
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. Je kan dit er gewoon afvegen om je kookplaat schoon te houden.
 
Meer flexibiliteit met de MaxiSense®-kookplaat
Bedek het kruisje, en de zones van deze inductiekookplaat passen zich automatisch aan aan je kookgerei – voor gelijkmatige kookresultaten ongeacht de maat of plaats van de pan.
 
Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur
Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kan je direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan.
 
Maximaal vermogen wanneer je dat nodig hebt
De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als je een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kan je een gerecht extra snel opwarmen.

Laatst bekende prijs: € 837.00

Bekijk alle AEG inductie kookplaat IKE84441FB reviews

About the Author