AEG inductiekookplaat (inbouw) HK6542H0FB review

AEG inductiekookplaat (inbouw) HK6542H0FB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductiekookplaat (inbouw) HK6542H0FB

Name
Review score

Product informatie:

Snel en energiezuinig koken met de AEG HK6542H0FB
Heb je een nieuwe keuken? Die rust je natuurlijk uit met de nieuwste apparatuur, zoals de superzuinige en efficiënte AEG HK6542H0FB inductiekookplaat. Hij heeft tal van handige functies die het koken een nieuwe impuls geven!
Toen inductiekoken werd geïntroduceerd, waren de reacties wisselend. Door de voortschrijdende techniek van inductiekookplaten zijn ze de laatste jaren steeds populairder. Niet alleen omdat ze heel geschikt zijn voor inbouwkeukens, ook omdat mensen bewust kiezen om niet meer op gas te koken. Met de AEG HK6542H0FB haal je een inductiekookplaat in huis die is uitgerust met de nieuwste technologie die ervoor zorgt dat de energie die tijdens het koken vrijkomt zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. Zo bespaar je tijdens het koken extra op energie.
De veiligste manier van koken
Koken op inductie is niet alleen een efficiënte manier van koken, maar het is ook de veiligste manier van koken. De HK6542H0FB inductiekookplaat is verdeeld in vier kookzones, die pas reageren als er een pan op wordt gezet. Deze verwarmen dan uitsluitend de pan en zodra je de pan er weer vanaf haalt, is de kookzone direct afgekoeld. Zo heb je geen verlies van warmte en het is superveilig, bijvoorbeeld als je kinderen hebt. De inductiekookplaat is daarnaast uitgerust met OptiHeat Control. Deze technologie houdt voor elke kookzone de hoeveelheid restwarmte bij, zodat je daar optimaal van profiteert. Met hulp van de Öko Timer wordt de restwarmte namelijk gedurende de laatste minuten van het koken gebruikt. Zo spaar je met deze slimme inductiekookplaat tijdens het koken energie uit!
Snel op temperatuur met PowerBooster functie
De Optiheat Control in de AEG HK6542H0FB kun je instellen op verschillende restwarmte-indicaties: heet, warm en koel. Zo blijft je eten op de juiste temperatuur zonder energieverlies. Om je kookvocht snel op temperatuur te krijgen, kun je PowerBoost inschakelen. Om het kookproces in de gaten te houden is de HK6542H0FB uitgerust met een CountUp Timer, die de kooktijd voor je bijhoudt. Zo kun je efficiënt de heerlijkste maaltijden bereiden met de AEG HK6542H0FB!

Laatst bekende prijs: € 495.00

Bekijk alle AEG inductiekookplaat (inbouw) HK6542H0FB reviews