AEG inductiekookplaat (inbouw) HK8542H1FB review

AEG inductiekookplaat (inbouw) HK8542H1FB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductiekookplaat (inbouw) HK8542H1FB

Name
Review score

Product informatie:

AEG inductiekookplaat (inbouw) HK8542H1FB
Een luxe 80 cm brede inductiekookplaat met een extra groot kookvlak. DirectControl biedt een simpele bediening en de boostfunctie zorgt voor snelle verwarming van de zones. De plaat is toegerust met overkookbeveiliging en kinderbeveiliging.
De AEG HK8542H1FB inductiekookplaat maakt koken eenvoudiger.
De bediening van de kookplaat is simpel en perfect afgestemd op de reguliere handelingen binnen het kookproces. Het ruime display geeft duidelijk de condities voor elk kookvlak aan. Dankzij DirectControl hoef je slechts je vinger naar het gewenste niveau te schuiven om warmte-instellingen snel aan te passen. Een handige CountUp Timer, die bij nul begint, geeft aan hoe lang je gerecht al aan de kook is. Je kunt de timer op elk moment resetten of stoppen. De 4 kookvlakken verschillen in diameter en verwarmingsvermogen. Linksvoor zit een extra groot vlak dat ruimte biedt voor grotere potten. Met de boosterfunctie zorg je voor een razendsnelle verwarming van een zone, zodat je meteen kan beginnen met het avondmaal. Gebruik de warmhoudfunctie om je net gebraden biefstuk warm te houden terwijl de rijst nog even doorkookt.
Een superveilige kookplaat
Inductie verwarming werkt middels een magnetisch veld onder de kookzone. Alleen het gedeelte van de pit dat contact met een pot maakt, wordt verhit. Tijdens het koken kun je de kookplaat gerust met je handen aanraken of er een doekje, handschoen of zoutvaatje op plaatsen. De AEG HK8542H1FB inductiekookplaat is eveneens voorzien van overkookbeveiliging. Het schakelt de kookzone uit zodra een pan overkookt. Met de kinderbeveiliging blokkeer je alle toetsen op het paneel.
Speciale kenmerken van de AEG HK8542H1FB inductiekookplaat:
De kookzones reageren zodra er een pan op wordt gezet.
Een aankookautomaat automatiseert het kookproces. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, schakelt de stand automatisch terug.
De Öko timer gebruikt de restwarmte van de kookplaat gedurende de laatste minuten van het koken. Dit bespaart energie.
De kookplaat is zeer eenvoudig schoon te houden.
Met de energiezuinige AEG HK8542H1FB inductiekookplaat heb je volledige controle over het kookproces en worden je gerechten supersnel klaar.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle AEG inductiekookplaat (inbouw) HK8542H1FB reviews