Atag inductiekookplaat HI6271MV review

ATAG inductiekookplaat HI6271MV review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews ATAG inductiekookplaat HI6271MV

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Inductiekookplaat met Bridge Induction (64 cm)
Pak je het graag groots aan? Dan is deze inductiekookplaat met rechthoekige kookzones die gekoppeld kunnen worden het overwegen waard. Met een druk op de knop ontstaat er één royale kookzone van 22 x 40 cm. Dat geeft je alle ruimte om vis te bereiden in een langwerpige pan, of te grillen op een teppan yaki plaat. De omtrek van de kookzones zijn duidelijk aangegeven. Binnen dit grote vlak kun je jouw pannen flexibel op elke plek zetten.
Automatische panherkenning
Vrijwel alle inductiekookplaten zijn voorzien van automatische panherkenning. Als een pan op een kookzone wordt gezet, licht automatisch de bijbehorende bediening op en wordt de zone al in standbystand gezet. Nu hoef je alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Hiermee is de kookplaat nog intuïtiever; het is altijd meteen duidelijk welke bedieningsunit bij welke kookzone hoort en de kookzone hoeft niet apart ingeschakeld te worden.
Koken is timing
Zeker voor koks die in meerdere fases en met meerdere pannen werken. Daarom is deze kookplaat uitgerust met digitale timers. Gebruik ze om de verstreken kooktijd af te lezen of om de kookduur te programmeren. De kookzone schakelt daarna automatisch uit.
voorkom snel en eenvoudig ongewenste bediening
Met het kinderslot voorkom je snel en eenvoudig ongewenste bediening van elke kookzone. Met één druk op de toets blokkeer je alle functies, en ontgrendel je ze ook weer.

Laatst bekende prijs: € 931.00

Bekijk alle ATAG inductiekookplaat HI6271MV reviews