Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E review

Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E

Product informatie:

Zoek je een goede inductie kookplaat die het koken een stuk leuker en eenvoudiger maakt? Dan is de Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E een goede optie. De inductie kookplaat van Bosch werkt snel, veilig en zuinig. De kookplaat beschikt over 4 kookzones die variëren in grootte. Zo is er ruimte genoeg voor al je pannen, groot of klein. Met een beetje hulp van de Bosch inductie kookplaat maak je de lekkerste gerechten klaar.
Kookplaat met handige functies
De Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E heeft verschillende handige functies die het koken een stuk aangenamer maken. Zo hebben alle 4 de kookzones de PowerBoost functie. Met deze functie breng je een pan wel tot 50% sneller aan de kook. De linker kookzone beschikt over een braadzone. Als je deze inschakelt wordt de kookzone uitgebreid waardoor je er grote vis- of braadpannen op kunt verwarmen. Het bedieningspaneel zit op de kookplaat zelf. Hier kun je door middel van tiptoetsen bepalen hoe warm je de kookzone zet. Ook is er de mogelijkheid om een kookwekker te zetten.
Voordelen van de Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E op een rijtje
Restwarmte indicatie
PowerBoost functie voor extra snelle verwarming van je pannen
Eenvoudige bediening met tiptoetsen
Kookzone uit te breiden met braadzone
Energie wordt efficiënt ingezet
4 kookzones variërend in formaat
Niet de kookzone maar de pan wordt warm
Veilig koken met inductie
Een inductie kookplaat is een veilige en efficiënte manier van koken. De kookzone zelf wordt niet warm. Veilig als je kinderen in de buurt hebt maar ook handig voor jezelf. In plaats van naar de kookzone gaat de warmte bij een inductie kookplaat direct naar de onderkant van de pan. Energie wordt efficiënt gebruikt en dat scheelt tijd en geld. Is de kookplaat na het koken vies? Dankzij het gladde oppervlak en de rand van roestvrijstaal is de kookplaat zo weer schoon. De Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E zorgt dat jij in alle vrijheid kan koken, waardoor je dag na dag met plezier in de keuken staat.

Laatst bekende prijs: € 659.00

Bekijk alle Bosch inductie kookplaat NIF645CB1E reviews

About the Author