Bosch keramische kookplaat (inbouw) PKE645CA1E review

Bosch keramische kookplaat (inbouw) PKE645CA1E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch keramische kookplaat (inbouw) PKE645CA1E

Name
Review score

Product informatie:

Houd jij van snelheid in je keuken? Met de Bosch inbouw keramische kookplaat PKE645CA1E kun je heerlijk koken zonder tijd te verliezen, want je pannen zijn op temperatuur voordat je het weet. Bovendien is het zwarte glaskeramiek van de kookplaat omlijst door een full trim roestvrijstalen frame, een tijdloos ontwerp dat in elke keuken past. Kies voor de kwaliteit van Bosch om je keuken te perfectioneren.
HighSpeed kookzones met 9 standen
Met de Bosch inbouw keramische kookplaat PKE645CA1E beschik je over vier razendsnel te verhitten kookzones met verschillend vermogen. Er is een krachtige kookzone van 2200 Watt en een sudderplaat van 1200 watt, en elke kookzone heeft maar liefst negen standen. Zo kun je precies de juiste temperatuur kiezen om je vlees snel aan te braden of een sausje geleidelijk te laten inkoken. De precisie die de Bosch inbouw keramische kookplaat PKE645CA1E te bieden heeft, maakt van iedereen een chef-kok. De nauwkeurige instelling van je kookzones zorgt er ook voor dat je zuinig en efficiënt kunt omgaan met energie, en dat betekent dat de energierekening laag blijft.
Hoge kwaliteit, lange levensduur
Bosch is een topmerk in keukenapparatuur, en dat zie je terug in de Bosch inbouw keramische kookplaat PKE645CA1E. De hoogwaardige materialen, de perfecte afwerking en de duurzaamheid van deze kookplaat betekenen dat je echt waar voor je geld krijgt. Het krasvrije oppervlak van de kookplaat vormt één geheel met je keukenblad. Je kunt er als je niet kookt rustig je servies of je boodschappentas op zetten. Ook het schoonmaken van je kookplaat is net zo gemakkelijk als de rest van je keukenblad. Met een vochtig doekje veeg je moeiteloos alles schoon. Kies jij ook voor het comfort en het gemak van de Bosch inbouw keramische kookplaat PKE645CA1E? Daar krijg je geen spijt van.

Laatst bekende prijs: € 319.00

Bekijk alle Bosch keramische kookplaat (inbouw) PKE645CA1E reviews