Inventum inductie kookplaat IKI6010 review

Inventum inductie kookplaat IKI6010 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Inventum inductie kookplaat IKI6010

Product informatie:

Ben je op zoek naar een inductiekookplaat waar je moeiteloos allerlei maaltijden op klaarmaakt? Dan is de Inventum inductie kookplaat IKI6010 een goede keus. De kookplaat beschikt over 4 kookzones van verschillende formaten. Zo gebruik je de kookzone als je een klein pannetje soep opwarmt maar krijg je met de grote kookzone een grote pan water aan de kook.
Koken met gemak
De inductie kookplaat van Inventum werkt met een magnetisch veld die de pan verwarmd. De kookplaat zelf wordt dus niet heet. De kookzones hebben allemaal 9 verschillende standen, zodat je altijd exact de juiste temperatuur in kunt stellen. De boost-functie van de kookplaat zorgt ervoor dat de pan extra snel warm wordt. Dit is ideaal als je honger hebt en snel wat soep op wil warmen. Handig aan de Inventum inductie kookplaat IKI6010 is dat hij te bedienen is met tiptoetsen. Daarnaast maakt het gladde oppervlak de kookplaat heel eenvoudig om schoon te maken. Restjes uit een gaspit vandaan schrobben behoren tot de verleden tijd.
Voordelen van de Inventum inductie kookplaat IKI6010 op een rij
4 verschillende kookzones
Temperatuur precies in te stellen dankzij 9 standen
Eenvoudig schoon te maken
Timer-functie zodat je eten nooit meer aanbrandt
Boost-functie om snel te verwarmen/li>
Kinderslot
Restwarmte indicator
Veilig en comfortabel koken
De Inventum inductie kookplaat IKI6010 is een 1-fase apparaat wat betekent dat je alleen de stekker er in hoeft te doen en je kunt hem al gebruiken. Er komen geen lastige aansluitingen bij kijken. Het strakke design zorgt ervoor dat de kookplaat de uitstraling van je keuken alleen ten goede komt. Om ongelukken te voorkomen beschikt de kookplaat over een kinderslot en een restwarmte indicator. Als de indicator aangeeft dat een kookzone nog veel warmte heeft, kun je deze bijvoorbeeld gebruiken om een gerecht mee warm te houden tot de rest klaar is. Met de Inventum inductie kookplaat IKI6010 kook je dag na dag de lekkerste maaltijden.

Laatst bekende prijs: € 228.00

Bekijk alle Inventum inductie kookplaat IKI6010 reviews

About the Author