Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520 review

Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520

Product informatie:

Wil je overstappen op elektrisch koken? Met de Miele inbouw keramische kookplaat KM6520 maakt Miele het jou wel heel gemakkelijk! Deze kookplaat zit namelijk vol met slimme technologie waarmee koken een feestje wordt! En dankzij het fraaie design met de brede roestvrijstalen rand staat hij ook nog eens heel mooi in je keuken!
Miele maakt het je gemakkelijk
Van koken op gas overstappen naar elektrisch koken kan even onwennig voelen, maar met de Miele inbouw keramische kookplaat KM6520 maakt Miele het je heel gemakkelijk. Als je al gewend bent om elektrisch te koken, zul je merken dat de technologie in de kookplaat het koken nog eenvoudiger maakt. De kookplaat heeft vier kookzones met elk negen standen, waarvan één Vario-kookzone. Daarmee is de kookplaat flexibel te gebruiken en heb je voor elke pangrootte een passende kookzone. Met de aankookautomaat is je eten snel op de juiste temperatuur. Hiermee wordt de inhoud van de pan op het hoogste vermogen aan de kook gebracht, waarna hij automatisch terugschakelt naar een lagere stand. Zo kan je eten niet meer aanbranden, én je bespaart energie!
Ervaar het bedieningsgemak
Met de tiptoetsbediening kun je de Miele inbouw keramische kookplaat KM6520 heel eenvoudig bedienen. Zo kun je de standaardinstellingen van de kookplaat aanpassen naar je eigen wensen en kun je per kookzone de bereidingsduur instellen met de timer. Gaat de deurbel of de telefoon als je stata te koken? Met de Stop & Go-functie zet je met één druk op de knop alle kookzones op stand 1, zodat je even naar de voordeur kunt zonder dat je eten kan overkoken of aanbranden. En schakel je tijdens het koken per ongeluk de kookplaat uit? Geen probleem, want deze kookplaat heeft een geheugen! Als je hem binnen tien seconden weer inschakelt, dan kook je gewoon verder op de ingestelde vermogensstanden en tijdsinstellingen! Ten slotte is het koken met deze kookplaatextra veilig door de restwarmteindicatie, de vergrendelingsfunctie en de ingebruiknamebeveiliging. De laatste twee functies voorkomen dat de kookplaat onbedoeld wordt ingeschakeld. Daarmee, en met de slimme aankookautomaat en de Stop & Go-functie heb je jarenlang plezier van de Miele inbouw keramische kookplaat KM6520!

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520 reviews

About the Author