Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520 review

Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520
Deze keramische kookplaat van Miele beschikt over vier ruime kookzones en heeft eenvoudige tiptoets bediening. Eén van de vier kookzones is een Vario-kookzone, waardoor je de kookplaat flexibel kunt gebruik en voor elke pangrootte een passende kookzone hebt. Restwarme-indicatie voor elke kookzone zorgt ervoor dat je de Miele KM6520 altijd veilig kunt gebruiken.
Stop & Go-functie
Wordt er aangebeld of gaat de telefoon? Met de Stop&Go-functie kunnen alle kookzones met één druk op de toets op stand 1 worden ingesteld. Zo kun je even weglopen van de kookplaat zonder dat iets overkookt of aanbrandt. Als je weer terug bent in de keuken herstel je de eerder ingestelde standen weer met één druk op de knop.
Aankookautomaat
De inhoud van de pan wordt op het hoogste vermogen aan de kook gebracht, waarna automatisch op een lagere stand wordt overgeschakeld. Zo wordt het vermogen nooit te laat verlaagd waardoor gerechten niet meer aanbranden. Bovendien bespaart het energie.
Naar eigen wens aan te passen
Je kunt de standaard instellingen van de kookplaat eenvoudig naar eigen wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld het akoestische signaal bij bediening van de sensortoetsen veranderen.
Timer vergemakkelijkt het koken
De timer op de kookplaat helpt je ontspannen een maaltijd samen te stellen. Met deze kookplaat kun je de bereidingsduur voor elke kookzone instellen, waarna deze automatisch wordt uitgeschakeld, of de kookwekker los van de kookplaat gebruiken.
Per ongeluk uitschakelen is geen probleem
Als je per ongeluk de kookplaat uitschakelt, dan merk je dat meteen. Start je de plaat binnen 10 seconden weer op, dan blijven alle ingestelde vermogensstanden en tijdinstellingen ongewijzigd. Je kunt zonder onderbreking doorgaan met koken.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Miele keramische kookplaat (inbouw) KM6520 reviews