Miele keramische kookplaat KM5600 review

Miele keramische kookplaat KM5600 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Miele keramische kookplaat KM5600

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Miele KM5600, Hi-Light-kookplaat met stijlvol design
De Miele KM5600 is een keramische kookplaat die voorzien is van vier kookzones die ieder hun eigen infodisplay hebben. Zo is het eenvoudig om steeds het vuur te bedienen waarop je aan het koken bent en dit zeer precies in te stellen in functie van je bereiding. De vier displays vind je onderaan het vuur in dezelfde positie als de kookzone die je ermee kunt bedienen. De cijfers geven aan hoe hoog of laag je het vuur hebt ingesteld. In totaal zijn er 9 verschillende vermogenniveaus die je kunt gebruiken per kookzone.
De verschillende functies van de Miele KM5600
Behalve een indicatie van het ingesteld vermogenniveau, beschikt de Miele KM5600 keramische -kookplaat ook over een restwarmte-indicator. Deze voorkomt dat je per ongeluk het vuur aanraakt na het bereiden van je maaltijd voor de warmte is weggetrokken. Een veiligheid die zeker goed van pas komt wanneer je met verschillende mensen samenwoont. Ook een veiligheidsuitschakeling draagt bij tot de veiligheid van de Miele KM5600. Wanneer je vergeet om het vuur uit te zetten en er niets op staat, gebeurt dit na verloop van tijd geheel automatisch. Ook bij overkoken is er een automatische uitschakeling voorzien. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld melk of soep brandplekken achterlaten op het vuur bij het overkoken.
Inbouwkookplaat voor een gemiddeld gezin, Miele KM5600
De Miele KM5600 is een inbouwkookplaat wat wil zeggen dat je een nis dient te voorzien in de keuken met de juiste afmetingen. Je hebt een nis nodig met een breedte van 56 cm, een diepte van 49 cm en een hoogte van 4,7 cm. Zo integreert de kookplaat perfect in je interieur en vormt ze een mooi geheel met de rest van de keuken. De zwarte, glazen bovendragers in combinatie met het roestvrij staal zijn makkelijk te combineren met verschillende stijlen en ogen strak en modieus. Dankzij de aanraakfunctie zijn er geen uitstekende knoppen aanwezig op de kookplaat zodat ze haast onzichtbaar aanwezig is. Dit maakt de kookplaat ook uiterst geschikt voor een open keuken die deel uitmaakt van de leefruimte.
 
Let op! Dit product wordt door de fabrikant zonder perilex-stekker geleverd! Om storingen of schade te voorkomen, adviseren wij je je aankoop aan te laten sluiten door een erkend installateur. Kies je voor de BCC Installatieservice, dan zal het apparaat vakkundig en met perilex-stekker worden geïnstalleerd.

Laatst bekende prijs: € 450.00

Bekijk alle Miele keramische kookplaat KM5600 reviews

About the Author