Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 review

Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1

Product informatie:

Deze Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 geeft je erg veel regelmogelijkheden om snel en secuur de meest bewerkelijke gerechten chefwaardig te bereiden. Zijn handige sensoren vertellen je of je pan geschikt is en door zijn vele instelmogelijkheden wordt koken op maat wel erg gemakkelijk. Deze makkelijk te reinigen inductiekookplaat is duurzaam en gaat zuinig om met energie.
Veel regelmogelijkheden voor koken op maat
Deze Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 vertelt je meteen of een pan wel of niet geschikt is. Als je pan minder dan 65% van zijn oppervlak op een kookzone heeft, geeft je kookplaat je een alarmsignaal. Dat is maar goed ook; zo voorkom je onregelmatig verwarmde gerechten die in het midden gaar zijn en aan de buitenkant nog zeker niet. Wil je even iets heel snel verwarmd hebben? De PowerBoost functie van de Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 zal je dan veel kookplezier opleveren. Is je pan klaar, maar de rest nog niet? Even warm houden op de warmhoudstand en je gerecht blijft mooi op temperatuur. Naast de standaard kookzones heeft deze kookplaat ook een Flex Zone. Hier kun je pannen in afwijkende formaten, zoals rechthoekige braadsledes, uitstekend op kwijt.
Makkelijk te bedienen
Met 15 intensiteitsniveaus kun je elke pan precies die mate van verwarming geven die je gerecht nodig heeft. Van sudderen tot snel dichtschroeien en even tussendoor een energieboost geven als je ingrediënten toevoegt, koken wordt zo wel heel gemakkelijk. Ben je druk bezig maar moet je even bezoek binnenlaten? Eén druk op de pauzeknop en alle kookpitten gaan onmiddellijk over op een lage intensiteit. Zo brandt er niets aan en kun je meteen weer verder met koken.
Snel te reinigen en zuinig met energie
De kookplaat van je Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 bestaat uit duurzaam veiligheidsglas. Na gebruik is het heel eenvoudig om alles netjes te reinigen. Een natte doek en vetabsorberend papier is vrijwel altijd voldoende. Koken met inductiestroom is een van de efficiëntste manieren van koken. Deze Samsung inductiekookplaat is bovendien ook nog extra zuinig met energie. Hij geeft je veel regelmogelijkheden en vrijheid en helpt ook nog met besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 829.00

Bekijk alle Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 reviews

About the Author