Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 review

Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Je hoeft niet meer na te denken over overheersende kooklucht
Bluetooth connectie met de afzuigkap. Dankzij de contactloze bediening op de kap, kun je direct beginnen met koken. De kookplaat en afzuigkap zijn via bluetooth met elkaar verbonden en de afzuigkap zal aan gaan zodra je start met koken op de kookplaat. Ook wordt de verlichting automatisch geactiveerd. De keuken wordt misschien vies, maar de afzuigkap niet meer!
Koken tot in perfectie met altijd de juiste temperatuur met Samsungs Virtual Flame
Beleef het koken echt. Alle belangrijke kenmerken van inductie gecombineerd met de ‘ouderwetse’ vlam d.m.v. LED projectie op de pan. Samsungs innovatieve Virtual Flame technologie laat je zien hoe heet elke kookzone is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. Deze geven de temperatuur van de kookplaat met kleur aan. Zo heb je nooit per ongeluk de kookzone op de verkeerde temperatuur staan.
Geschikt voor alle soorten en maten pannen (Flex Zone)
De Flex Zone is een ruime, rechthoekige kookzone die verdeeld is in meerdere vlakken. Deze vlakken kunnen verschillende maten potten en pannen verhitten, ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten. Bovendien is het gebruik van de Flex Zone efficiënt en energiebesparend.
De kookplaat vertelt je of de pan wel of niet geschikt is
Wanneer een pan of een pot op een kookzone geplaatst wordt, bepaalt de automatische pannendetectie op de inductie kookplaat of de grootte van de pan geschikt is voor de kookzone. Als de pan minder dan 60% van de kookzone bedekt, zal de automatische pannendetectie aangeven om een andere pan te gebruiken.
Handen branden aan de kookplaat is verleden tijd
Omdat voorkomen beter is dan genezen. Met één druk op de knop wordt de volledige kookplaat vergrendeld. Het is niet mogelijk om de kookplaat aan te zetten, dus geen risico op ongelukken!
Alles naar de laagste stand met één druk op de knop
Met de pauzeknop kan je alle kookzones tegelijk op een laag vuur zetten. Het eten wordt niet koud, maar geeft je wel de vrijheid om bijvoorbeeld even bij de kookplaat weg te lopen zonder dat er iets aanbrandt. Druk de pauzeknop nog een keer in om weer lekker verder te koken.
Houd gare gerechten warm, zodat ze zó op tafel kunnen
Serveer alle gerechten tegelijk en warm. De warmhoudfunctie is handig voor de bereiding van meerdere gerechten. Als een gerecht eerder klaar is dan de rest, kan met deze functie het gerecht op temperatuur blijven, zonder dat het eten aanbrandt. Jouw gerechten kunnen dus altijd tegelijk én warm geserveerd worden.
Kook eten sneller
Bespaar tijd en energie met de Power Boost-functie op de kookplaten. Deze functie geeft je de mogelijkheid om meer power aan een kookzone te geven, voor een versnelde verhitting van de pot of pan. Hierdoor kan je bijvoorbeeld veel sneller water of soep koken, wat veel tijd bespaart!

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Samsung inductie kookplaat NZ64N7757FK/E1 reviews