Whirlpool SMC 604 F/NE review

Whirlpool inductie kookplaat SMC 604 F/NE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool inductie kookplaat SMC 604 F/NE

Product informatie:

Deze kookplaat heeft meerdere kookzones die moeiteloos samengevoegd kunnen worden. Dankzij deze optie kun je zelfs de inhoud van extra grote pannen gelijkmatig verwarmen. Behalve het samenvoegen van kookzones is het ook mogelijk om een keuze te maken uit diverse kookprogramma's en is er een booster functie die ervoor zorgt dat de pan sneller verwarmd wordt.
Snel en energie-efficiënt koken
Dankzij de vier onafhankelijke inductiezones met booster kun je snel starten met het bereiden van jouw culinaire hoogstandjes. Bovendien is het apparaat dankzij de eco booster functie nog 10 procent zuiniger in gebruik dan wanneer de standaard booster wordt gebruikt tijdens het koken. Deze functie zorgt er namelijk voor dat het apparaat de juiste tijd, vermogen en energie inzet om het water in de pan te laten koken. Als het water eenmaal kookt, wordt de warmtebron automatisch minder warm gezet. 
Bewust kokkerellen
Niet alleen de eco booster kan ervoor zorgen dat jouw energierekening lekker laag blijft. Omdat deze kookplaat een inductie kookplaat is, wordt namelijk alleen de pan verwarmd en niet de kookplaat. Dit levert een extra energiebesparing op.
Geef een extra boost aan jouw gerechten
Dankzij de snelkookfunctie (boost) heb je minder tijd nodig om het eten te bereiden. Ideaal wanneer je in jouw drukke (gezins)leven toch snel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten.
Elegant en toegankelijk apparaat
Het display van deze inductie kookplaat bestaat uit een simpel, maar mooi touchscreen. Met een lichte aanraking kun je moeiteloos verschillende kookprogramma's selecteren die het kookproces nog gemakkelijker maken. Behalve het mooie touchscreen heeft ook de rest van het apparaat een elegant design. Het glanzende oppervlak zorgt voor een fraaie verschijning in iedere keuken. Bovendien is het oppervlak ook nog eens heel eenvoudig te reinigen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere prioriteiten.  Deze Whirlpool SMC 604 F/NE is onmisbaar voor iedereen die graag snel, moeiteloos en energie-efficiënt wil koken. Daarnaast heeft het apparaat een fraai design dat voor een harmonieuze toevoeging zal zorgen in iedere keuken.

Laatst bekende prijs: € 589.00

Bekijk alle Whirlpool inductie kookplaat SMC 604 F/NE reviews

About the Author