Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH62414XA review

Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH62414XA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH62414XA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Zanussi ZGH62414XA gaskookplaat
Deze gaskookplaat van het merk Zanussi beschikt over vier gaspitten en allerlei handige functies die het koken voor jou een stuk gemakkelijk én veiliger maken. De kookplaat is vervaardigd uit roestvrijstaal en beschikt over twee geëmailleerde pannendragers die gemakkelijk schoon te maken zijn. Met een totaalvermogen van 8000 Watt, zet je met deze kookplaat binnen no-time de lekkerste maaltijden op tafel.
In één klik geïnstalleerd
Installatie van de gaskookplaat van Zanussi is snel en eenvoudig dankzij Zanussi’s nieuwe kliksysteem. Lijn deze eenvoudig uit met de ruimte op jouw aanrecht en hij klikt op zijn plaats. Steunen of schroeven zijn overbodig. Past gewoon slim en naadloos.
Nooit meer zoeken naar een aansteker
Het ontsteken van de kookplaat kan niet sneller of eenvoudiger dan met de automatische ontsteking. Draai gewoon aan de knop om het gas in één vlotte beweging te laten stromen en te ontsteken.
Nóg betere kookplaatbediening
Zanussi heeft de reactiesnelheid van de gaskookplaat verbeterd, zodat je het vlamvermogen snel en nauwkeurig kunt regelen. Daardoor kun je de juiste temperatuur voor jouw gerecht eenvoudig instellen.
Geen zorgen om de kinderen in de keuken
De bedieningsknoppen van deze kookplaat bevinden zich aan de zijkant, waar kleine vingertjes ze moeilijker kunnen bereiken. Veiliger voor de kinderen, minder stress voor jou!
Automatisch veilig koken
Deze kookplaat is uitgerust met een slim veiligheidsapparaat dat waarneemt of de vlam aan is. Dus als de brander uitgaat, wordt het gas automatisch afgesloten en jouw keuken veilig gehouden.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH62414XA reviews

About the Author