Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH65414XS review

Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH65414XS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH65414XS

Product informatie:

Koken op een gasvuur is snel, handig en veilig. Je etenswaren krijgen een heerlijke textuur en behouden de vitamines en mineralen optimaal. De Zanussi ZGH65414XS is daardoor een perfecte kookplaat voor wie graag effici├źnt maar toch lekker kookt. De pannendragers zijn speciaal ontworpen om ruimte en stabiliteit te combineren, en dit zowel voor grote als kleine pannen.
Een multifunctionele kookplaat met een stijlvol frame
De gietijzeren pannendragers zijn robuust en mooi tegelijk. Verwissel je eens de pannen van plaats, dan blijven ze toch steeds stevig op hun plaats staan. Dit maakt van de Zanussi ZGH65414XS een multifunctionele kookplaat waarop je al je pannen kunt gebruiken. Het toestel is afgewerkt met een mooi en stijlvol frame. Dit afgeschuinde frame geeft een extra toets aan het toestel, maar het zorgt er ook voor dat je aanrecht steeds brandschoon blijft. Als je al eens iets morst, blijft het immers in dit kader.
Het juiste vermogen instellen is een koud kunstje
Een stuk vlees snel op een hoog vuur bakken of een gerecht zachtjes laten sudderen, het kan allemaal. De reactiesnelheid van de gaskookplaat is optimaal, waardoor je het vlamvermogen heel nauwkeurig kunt regelen. De juiste temperatuur instellen voor een gerecht is dan ook een koud kunstje met dit toestel. Wil je de brander ontsteken, dan druk je eenvoudig op de bedieningsknop van de gaspit. Tijdens het drukken komt er wat gas en een vonk vrij, zodat je meteen een vlam krijgt. Je kunt dus direct beginnen koken zonder lucifers of een aansteker.
Kookplaat uit roestvrij staal is gemakkelijk schoon te maken
Je geeft je gerechten een heel eigen toets dankzij de perfecte reactiesnelheid van de gaskookplaat. Zo regel je de vlam heel nauwkeurig bij en kies je steeds de juiste temperatuur voor je gerecht. De kookplaat zelf is gemaakt uit roestvrij staal en geeft je keuken een verzorgde look. De kookplaat is bovendien ook heel gemakkelijk schoon te maken. Je neemt de pannendragers immers eenvoudig van het vuur weg, waarna je het oppervlak van de kookplaat mooi met een vochtige doek of spons kunt schoonmaken. Kortom, ben je op zoek naar een handige inbouwgaskookplaat waarmee je steeds lekker kookt voor je gezin, je vrienden en je familie? Dan is de Zanussi inbouw gaskookplaat ZGH65414XS jouw volgende toestel.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Zanussi gaskookplaat (inbouw) ZGH65414XS reviews

About the Author