Bose draadloze hoofdtelefoon QuietComfort 35 II LMTD (blauw) review

Bose draadloze hoofdtelefoon QuietComfort 35 II LMTD (blauw) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bose draadloze hoofdtelefoon QuietComfort 35 II LMTD (blauw)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De krachtigste noise cancelling-hoofdtelefoon die Bose ooit gemaakt heeft.
QuietComfort 35 wireless headphones II Limited Edition
QuietComfort 35 wireless headphones II zijn de beste van Bose. Ze zijn voorzien van noise cancelling-technologie van wereldklasse, voor een nog intensere ervaring van de dingen die jij graag doet.
Focus. On.
Wat gebeurt er als je niet wordt afgeleid door lawaai? Dan wordt je concentratie nog intenser. Dat is de kracht van de QuietComfort 35 wireless headphones II. Je verdiept je beter in je muziek, je werk of wat je ook doet. De technologie meet continu het omgevingsgeluid en onderdrukt dit vervolgens met een tegengesteld signaal. Maar daar is het niet bij gebleven. Met de actieknop kun je ook tussen drie niveaus van noise cancelling schakelen en dit nauwkeurig afstemmen op je omgeving. Zo kun je je volledig concentreren op wat belangrijk is.
Alleen jij en je muziek, zonder dat er iets in de weg zit.
Koppel snel en eenvoudig je hoofdtelefoon via Bluetooth en NFC. Gesproken meldingen begeleiden je bij elke stap van het proces zodat je direct muziek kunt luisteren. Blader door je eigen bibliotheek, stream nummers via je favoriete muziekdiensten of ontdek nieuwe afspeellijsten met één eenvoudige koppeling. Het draait om muziek. Op de manier die jij wilt.
Hij wordt steeds beter
Maar hoe maak je eersteklas hoofdtelefoons nog beter? Met meer functies. Software-updates zullen nieuwe functionaliteit toevoegen, zoals geïntegreerde spraakbediening (zodra dit beschikbaar is in jouw regio).
Verbeterd ontwerp
Als je je muziek overal mee naartoe wilt nemen, heb je een hoofdtelefoon nodig die dat aankan. De stootvaste materialen, nylon met glasvezel en roestvrijstaal maken hem perfect voor onderweg. Maar als je hem overal mee naartoe neemt en de hele dag muziek wilt luisteren, moet hij ook comfortabel zitten. Daarom is de hoofdband van de QC35 headphones niet gewoon zacht; hij is luxueus. Alcantara® – het zachte materiaal dat wordt gebruikt op jachten en luxe bolides – zorgt voor ultiem comfort, de hele dag lang. Bovendien zijn de zachte oorkussens gemaakt van een synthetisch proteïneleer, zodat je niet eens voelt dat je een hoofdtelefoon draagt.
20 uur afspeeltijd
Op een volle accu heb je maar liefst 20 uur luisterplezier. Zo kun je de hele dag van muziek of stilte genieten. Als de accu uiteindelijk leeg is, kun je na 15 minuten opladen weer 2,5 uur door. En als je accu op een onverwacht moment leeg is, sluit je de gewoon meegeleverde kabel aan om muziek te blijven luisteren.
Verbluffend geluid op elk volume
Je wilt muziek met vol en helder geluid, ongeacht het volume. Daarom hebben de drivers volumeafhankelijke EQ voor betere prestaties dan ooit. Het geluid is in balans en helder op elk volume. Het ruisverminderingssysteem met dubbele microfoon zorgt voor duidelijke gesprekken, zelfs in een omgeving met lawaai. Of je nu op kantoor stilletjes muziek luistert of het volume flink moet verhogen in een drukke straat, je krijgt overal dezelfde, consistente kwaliteit.
Eén app. Uitgebreide bediening.
Met de Bose Connect-app haal je heel eenvoudig het maximale uit je product. Je krijgt tips, kunt productfuncties ontgrendelen en kunt je instellingen aanpassen, zodat je meer tijd overhoudt voor je muziek.
Of je nu op een vliegveld of in een bibliotheek zit, je bepaalt zelf hoeveel omgevingsgeluid je hoort door het noise cancelling-niveau aan te passen. Bovendien kun je je muziek delen. Sluit gewoon twee draadloze Bose-hoofdtelefoons aan om samen van dezelfde muziek te genieten. Het enige wat je nodig hebt is een goede afspeellijst.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Bose draadloze hoofdtelefoon QuietComfort 35 II LMTD (blauw) reviews