Bose draadloze Noise Masking Sleepbuds review

Bose draadloze Noise Masking Sleepbuds review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bose draadloze Noise Masking Sleepbuds

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Slapen. Eindelijk.
Je kent het wel. Storende geluiden zoals snurken, verkeer en luidruchtige buren houden je uit je slaap. Daar wilden we iets aan doen en dus hebben we sleepbuds met geïntegreerde technologie voor geluidsmaskering ontwikkeld. De kleine, comfortabele en volledig draadloze sleepbuds maskeren lawaai met speciale geluiden waarbij je rustig in slaap valt. Zo word je elke dag uitgerust en vol energie wakker.
Een betere oplossing tegen ongewenst lawaai
Bose sleepbuds streamen geen muziek, maar laten rustgevend geluid horen dat storend lawaai maskeert. We waren de eerste voorstander van actieve ruisonderdrukking, maar ontdekten dat geluidsmaskering een betere oplossing is voor een goede nachtrust als je kijkt naar het bereik van het geluid dat je uit je slaap houdt – met name de frequenties van stemgeluid. Daarom hoor je alleen een rustgevend geluid dat je helpt in slaap te vallen.
Rustgevende geluiden
Bose sleepbuds zijn ontwikkeld om je een goede nachtrust te geven. Ze streamen geen muziek, maar laten rustgevend geluid horen dat storend lawaai maskeert, zodat je rustig in slaap valt en de hele nacht kunt doorslapen. Je kunt kiezen uit 10 pre-loaded rustgevende geluiden, sommige speciaal om lawaai maskeren, andere om je te helpen ontspannen. De volledig draadloze sleepbuds zorgen dat je de hele nacht vrij en ongehinderd kunt bewegen.
Eén app voor betere nachtrust
Het valt niet altijd mee om in slaap te vallen. Daarom kun je met de Bose Sleep-app de slaapinstellingen gemakkelijk configureren en aanpassen. Download gewoon de app, selecteer een rustgevend geluid, stel het volume in en bepaal hoe lang je ’s nachts je sleepbuds wilt gebruiken. Gebruik elke nacht dezelfde instellingen of experimenteer om te kijken wat jou het best bevalt.
Comfortabel en prettig
Elk oor is anders. Op basis van talloze 3D-oorscans heeft Bose kleine oordopjes gemaakt die niet veel groter zijn dan een erwt. Ze passen in bijna elk oor, ook als je op je zij slaapt. De sleepbuds worden geleverd met StayHear+ Sleeptips in drie maten (S/M/L) en zijn voorzien van een flexibele vleugel die past in de bovenrand van je oor. Neem je kussen in de houdgreep. Kruip heerlijk op je zij. Of ga lekker languit liggen. Je sleepbuds blijven de hele nacht comfortabel zitten.

Laatst bekende prijs: € 269.00

Bekijk alle Bose draadloze Noise Masking Sleepbuds reviews

About the Author