Acer laptop Aspire ES 15 (ES1-523-21G8) review

Acer laptop Aspire ES 15 (ES1-523-21G8) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer laptop Aspire ES 15 (ES1-523-21G8)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Acer ES1 523 21G8, een mooi design voor een goede prijs
Ben je op zoek naar een handige, lichtgewicht laptop met een mooi design die geschikt is om zowel thuis als op locatie te werken of te surfen, dan is de Acer ES1 523 21G8 een absolute must have voor jou.
Elegantie troef met dit pareltje van Acer
Met de ES1 523 21G8 zet Acer een nieuwe level van klasse en uitstraling op de markt die je toelaat om in stijl te werken, waar je ook bent. De notebooks uit de ES-serie zijn niet enkel licht en comfortabel, ze ogen elegant en professioneel. De buitenkant van de ES1 523 21G8 is afgewerkt in een matte zwarte kleur met een subtiel structuurpatroon. Aan de randen zorgen kleurdetails voor een mooie blikvanger en een unieke look. Aan de binnenzijde is BluelightShield™-software geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat je ogen niet langer geïrriteerd kunnen geraken door het storende blauwe licht dat bij sommige laptops aanwezig is. Bovendien komen de kleuren beter tot hun recht en is het comfortabeler werken op deze manier.
Intuïtief aan de slag dankzij de precisietouchpad
Om het werken met de Acer ES1 523 21G8 niet enkel aangenaam, maar ook makkelijk te maken, is er gekozen voor een intuïtieve touchpadnavigatie door integratie van een precisietouchpad. Of je nu wilt in- of uitzoomen, scrollen of de muis los over het scherm verplaatsen, alles gaat als vanzelf met een minimale inspanning. Het touchpad bevindt zich centraal links op het toetsenbord zodat het niet per ongeluk geactiveerd wordt tijdens het typen. Afwisselend tekst toevoegen en over het scherm scrollen gaat als vanzelf op deze manier.
Ideale laptop voor wie vaak remote wil werken
De Acer ES1 523 21G8 is het ideale maatje wanneer je vaak op verplaatsing werkt of surft. Het interne geheugen van 4 GB laat je toe om vlot van de ene naar de andere website te gaan of met verschillende programma’s tegelijkertijd te werken. Er is een totale opslagcapaciteit van maar liefst 500 GB, maar indien dit niet voldoende is, kun je gebruik maken van de geïntegreerde geheugenkaartlezer. Met een beelddiagonaal van 15.6 inch is de laptop compact genoeg om makkelijk met je mee te nemen en groot genoeg om toch comfortabel te werken. Een wi-fi, Ethernet LAN en Bluetooth verbinding zorgen voor optimale bereikbaarheid in alle omstandigheden.
Bekijk alle producten van Acer

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Acer laptop Aspire ES 15 (ES1-523-21G8) reviews

About the Author