Acer laptop Aspire V 13 (V3-372-37L0) review

Acer laptop Aspire V 13 (V3-372-37L0) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer laptop Aspire V 13 (V3-372-37L0)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Aspire V 13
Premium looks en een batterij die de hele dag meegaat, oftewel in elk opzicht een geweldige laptop. De nieuwste draadloze en verwerkingstechnologieën zijn verpakt in een elegant product met nano-imprintpatroon.
Elegant ontwerp
Een stijlvol en functioneel ontwerp is wat geweldige laptops onderscheidt van de goede laptops. Het fantastische, lichte ontwerp heeft een aluminium cover en nano-imprintpatroon.
Slimme connectiviteit
De Aspire V 13 biedt allerlei slimme connectiviteit, zoals USB Type-C, 802.11ac en opladen via USB terwijl het apparaat is uitgeschakeld[1]. De MU-MIMO draadloze technologie zorgt bovendien voor een snellere, vloeiendere ervaring.
Innerlijke kracht
Uiterlijk is niet alles! De batterij van de Aspire V 13 gaat maar liefst 8 uur mee en de nieuwste 6e generatie Intel®Core™ processoren en maximaal 16 GB geheugen zorgen ervoor dat je zelfs zonder stopcontact in de buurt productief kunt zijn.
Superieure communicatie
Profiteer van een optimale Cortana ervaring met Windows dankzij de Skype voor Bedrijven-gecertificeerde hardware. Geniet van het schitterende geluid van je muziek en films met Dolby®Audio. Bij de geluidssystemen van dit product hebben we alles in het werk gesteld voor perfectie. [1] Specificaties verschillen per model.

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Acer laptop Aspire V 13 (V3-372-37L0) reviews

About the Author