Acer laptop Swift 1 (SF113-31-C3J2) review

Acer laptop Swift 1 (SF113-31-C3J2) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer laptop Swift 1 (SF113-31-C3J2)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Swift 1, staat voor schoonheid en kracht
Acer heeft hem ontworpen zodat jij probleemloos en in stijl al je dagelijke taken kunt uitvoeren. Zij hebben ervoor gezorgd dat jij alles hebt wat je nodig hebt. Kies voor technologie waarmee je jouw werk gedaan krijgt en op de hoogte blijft van alles wat er gebeurt in jouw sociale leven.
Wat Acer kan zeggen over het design
De Swift 1 heeft een elegant uiterlijk en ook nog eens een slank en draagbaar design. De volledige behuizing is gemaakt van metaal voor een stijlvolle en betrouwbare look. Of het nou dag of nacht is, dat maakt niet uit, jij zal op deze laptop altijd comfortabel typen met het elegante, nieuwe backlit keyboard van de Swift 1. Ook beschikt deze laptop over genoeg poorten voor al je apparaten.
Wat Acer kan zeggen over de functies
Ben je bezig met een project of dat scriptie binnenkort echt af zijn? Dan kun je de hele dag op deze laptop rekenen. Dankzij de batterijduur van maximaal 10 uur kun je de hele dag ongestoord doorgaan. Ook als je je thuis niet kan concentreren of elders een afspraak hebt, zul de kracht van draadloos merken. Het draadloze signaal is sterk en stabiel dankzij een strategisch geplaatste draadloze 2×2 802.11ac-antenne. Een andere mooie functie voor jou en je vrienden is dat je je beeld in exact dezelfde natuurlijke kleuren op het high-definition IPS-scherm kunt delen. Tot slot krijg je met deze laptop je dingen snel gedaan, vooral nu Windows een geweldige functie aanbiedt voor multitasking waarmee je snel en effici├źnt kunt werken.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Acer laptop Swift 1 (SF113-31-C3J2) reviews

About the Author