Acer laptop Swift 3 (SF314-52-3823) review

Acer laptop Swift 3 (SF314-52-3823) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer laptop Swift 3 (SF314-52-3823)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Fraai slank ontwerp en superieure prestaties
Elegant is het juiste woord voor deze luxueuze dunne laptop met metalen cover en coole metallic-kleurige behuizing. In een razendsnelle wereld heb je een razendsnelle laptop nodig die ook nog eens efficiënt en krachtig is.
Een praktische slanke laptop
Een slanke behuizing is meer dan een eigenschap – het is een statement. Een statement waarmee je laat zien dat je overal in stijl naartoe kunt. De slanke, volledig metalen behuizing voelt koel aan en geeft de laptop een echte persoonlijkheid. Een werkelijke blikvanger wanneer je ermee elders dan thuis mee werkt. Ook kun je laptop ook echt alleen voor jou alleen beschikbaar stellen met de geïntegreerde vingerafdruklezer kan Windows® Hello™ snel en veilig je identiteit controleren zonder wachtwoord.
De vier belangrijkste mooiste functies zijn:
Ultieme verwerkingskracht; Met de nieuwste 7e generatie Intel® Core™ processor i3-7100U voer je moeiteloos complexe taken uit.
Blijf verbonden; een sterk, stabiel draadloos signaal door de 2×2 802.11ac-technologie.
De hele dag productief; dankzij de batterijduur van maximaal 10 uur kun je de hele dag ongestoord doorgaan.
Prachtig geluid; TrueHarmony™ technologie staat garant voor levensechte audio met een kristalhelder geluid en verbeterd volume.
Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Laatst bekende prijs: € 559.00

Bekijk alle Acer laptop Swift 3 (SF314-52-3823) reviews