Asus 2-in-1 laptop TP401NA-EC005T review

Asus 2-in-1 laptop TP401NA-EC005T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus 2-in-1 laptop VivoBook Flip 14 TP401NA-EC005T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Asus VivoBook Flip 14 2-in-1 laptop
De Asus VivoBook Flip 14 is het dunste en lichtste 14 inch model in de Asus VivoBook Flip-reeks. Het heeft een ongelooflijk slank 15,4mm profiel en is voorzien van de Asus NanoEdge ultrasmalle schermbezel die een 14 inch scherm in een behuizing laat passen van een doorsnee 13 inch laptop. Gebruik de VivoBook Flip 14 als een stijlvolle laptop, een handige tablet of iets daartussenin.
Slank, stijlvol en licht
Lichter en dunner dan ooit, weegt de VivoBook Flip 14 slechts 1,5 kg, en is een luttele 15,4mm dun. Het is een van de meest draagbare 14 inch converteerbare laptops die er zijn.
Stijlvol en verfijnd
Elke VivoBook Flip 14 wordt gefreesd van hoogwaardig aluminium dat een reeks ingewikkelde productieprocessen ondergaat om zijn verfijnde afwerking te bereiken. Het is vakmanschap op zijn best.
NanoEdge-scherm
Een 14 inch Full HD-scherm in een 13 inch frame laten passen was niet eenvoudig – maar de ultradunne bezel van het NanoEdge-scherm maakt het mogelijk. Dankzij het 8mm NanoEdge-ontwerp beschikt de VivoBook Flip 14 over een ongelooflijke scherm/behuizing ratio van 74,3%, voor een meeslepende kijkervaring. Het Full HD-scherm beschikt over 178° groothoektechnologie om ervoor te zorgen dat kleuren en contrast levendig en krachtig blijven, zelfs indien bekeken vanuit scherpe hoeken. Perfect om samen met vrienden en collega's media of documenten te bekijken.
Bedenk het, schrijf het!
De VivoBook Flip 14 is ontworpen voor de ultieme touchervaring en detecteert de subtielste bewegingen van jouw vingertoppen. De hoge-precisie aanraaksensoren zijn met een tussenruimte van 6mm geplaatst – dit zorgt voor hogere gevoeligheid dan schermen met industriestandaard 9mm tussenruimte. De VivoBook Flip ondersteunt ook Asus Pen, zodat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. Noteer gewoon uw gedachten, maak notities bij diagrammen en foto's, of schets ideeën op de nieuwe Windows Ink-werkruimte – de superprecieze Asus Pen zorgt voor nauwkeurige controle met een natuurlijk reagerend gevoel.
SonicMaster, ontworpen om ongelooflijk te klinken
Werkelijk meeslepend geluid tilt entertainment naar grotere hoogten. Asus SonicMaster-technologie – mede ontwikkeld door het Asus Golden Ear-team – levert de meest ongelooflijke audio die je ooit op een laptop hebt gehoord, dankzij de innovatieve combinatie van hardware en software.
Overal mee naar toe te nemen
De VivoBook Flip 14 biedt krachtige, energie-efficiënte prestaties. De VivoBook Flip 14 heeft een slim, ventilatorloos ontwerp dat zelfs op vol vermogen de geluidsniveaus laag houdt, zodat je zonder afleiding jouw presentaties kunt geven of een film kunt kijken. Daarnaast biedt een 128 GB SSD je voldoende opslagruimte voor jouw werkbestanden, fotoalbums en multimediabibliotheken. Binnenshuis of onderweg – je krijgt meer gedaan met de VivoBook Flip 14.
Handige draadloze connectiviteit
De VivoBook Flip 14 beschikt ook over de nieuwste energiezuinige Bluetooth 4.1 en dual-band 802.11ac wifi, wat betrouwbaarder en 6x sneller is dan de vorige generatie 802.11n standaard.
Asus SuperBattery-technologie
De VivoBook Flip 14 gaat de hele dag mee op een volledige oplaadbeurt, dus het is niet nodig om op zoek te gaan naar stopcontacten. Maar wanneer het tijd wordt om de stekker in het stopcontact te steken, beschermt Asus SuperBattery-technologie jouw accu en biedt een tot 3x langere accuduur dan standaard lithium-ion cilinderaccu-configuraties. Met Asus SuperBattery wordt de hoge-kwaliteit accu aangevuld door de nieuwe Asus Battery Health Charging-technologie, waarmee je de oplaadstatus kunt instellen op 60%, 80% of 100%, om overladen te voorkomen. Het overladen van een laptop kan de accukwaliteit verminderen, resulteren in een kortere levensduur of de accu laten opzwellen als gevolg van oxidatie.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Asus 2-in-1 laptop VivoBook Flip 14 TP401NA-EC005T reviews

About the Author