Asus 2-in-1 laptop VivoBook Flip 14 TP401CA-EC036T review

Asus 2-in-1 laptop VivoBook Flip 14 TP401CA-EC036T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus 2-in-1 laptop VivoBook Flip 14 TP401CA-EC036T

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Indrukwekkend slank. Opmerkelijke creativiteit
De ASUS VivoBook Flip 14 is het dunste en lichtste 14” model in de ASUS VivoBook Flip-reeks. Het heeft een ongelooflijk slank 15,4mm profiel en is voorzien van de ASUS NanoEdge ultrasmalle schermbezel die een 14” scherm in een behuizing laat passen van een doorsnee 13” laptop. Hij wordt aangedreven door een Intel Core processor tot i7, voor de prestaties die nodig zijn voor dagelijkse multitasking en entertainment. Gebruik de VivoBook Flip 14 als een stijlvolle laptop, een handige tablet of iets daartussenin.
Slank, stijlvol en licht
Lichter en dunner dan ooit, weegt de VivoBook Flip 14 slechts 1,5 kg, en is een luttele 15,4mm dun. Het is een van de meest draagbare 14” converteerbare laptops die er zijn.
Stijlvol en verfijnd
Elke VivoBook Flip 14 wordt gefreesd van hoogwaardig aluminium dat een reeks ingewikkelde productieprocessen ondergaat om zijn verfijnde afwerking te bereiken. Het is vakmanschap op zijn best.
NanoEdge-scherm
Een 14” Full HD-scherm in een 13” frame laten passen was niet eenvoudig – maar de ultradunne bezel van het NanoEdge-scherm maakt het mogelijk. Dankzij het 8mm NanoEdge-ontwerp beschikt de VivoBook Flip 14 over een ongelooflijke scherm/behuizing ratio van 74,3%, voor een meeslepende kijkervaring. Het Full HD-scherm beschikt over 178° groothoektechnologie om ervoor te zorgen dat kleuren en contrast levendig en krachtig blijven, zelfs indien bekeken vanuit scherpe hoeken. Perfect om samen met vrienden en collega's media of documenten te bekijken.
Bedenk het, schrijf het!
De VivoBook Flip 14 is ontworpen voor de ultieme touchervaring en detecteert de subtielste bewegingen van uw vingertoppen. De hoge-precisie aanraaksensoren zijn met een tussenruimte van 6mm geplaatst – dit zorgt voor hogere gevoeligheid dan schermen met industriestandaard 9mm tussenruimte. De VivoBook Flip ondersteunt ook ASUS Pen, zodat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. Noteer gewoon uw gedachten, maak notities bij diagrammen en foto's, of schets ideeën op de nieuwe Windows Ink-werkruimte – de superprecieze ASUS Pen zorgt voor nauwkeurige controle met een natuurlijk reagerend gevoel.
SonicMaster, ontworpen om ongelooflijk te klinken
Werkelijk meeslepend geluid tilt entertainment naar grotere hoogten. ASUS SonicMaster-technologie – mede ontwikkeld door het ASUS Golden Ear-team – levert de meest ongelooflijke audio die u ooit op een laptop hebt gehoord, dankzij de innovatieve combinatie van hardware en software.
Overal mee naartoe te nemen prestaties en efficiency
De VivoBook Flip 14 biedt krachtige, energie-efficiënte prestaties. De VivoBook Flip 14 heeft een slim, ventilatorloos ontwerp dat zelfs op vol vermogen de geluidsniveaus laag houdt, zodat je zonder afleiding jouw presentaties kunt geven of een film kunt kijken. Daarnaast biedt een 256GB SSD u voldoende opslagruimte voor uw werkbestanden, fotoalbums en multimediabibliotheken. Binnenshuis of onderweg – je krijgt meer gedaan met de VivoBook Flip 14.
Handige draadloze connectiviteit
De VivoBook Flip 14 beschikt ook over de nieuwste energiezuinige Bluetooth 4.1 en dual-band 802.11ac wifi, wat betrouwbaarder en 6x sneller is dan de vorige generatie 802.11n standaard.
Duurzaam scharnier
De VivoBook Flip 14 heeft een 360° multi-gear scharnier met traploze actie, om u de vrijheid te geven om het op elke gewenste manier te gebruiken. Werk in de Laptopmodus en flip vervolgens naar Tentmodus om ideeën te delen met collega's. Creëer uw eigen persoonlijke bioscoop met de Standaard-modus, of gebruik hem onderweg in Tabletmodus. Het speciaal ontworpen scharnier is voorzien van zorgvuldig ontworpen tandwielen van gelegerd staal die perfect samenkomen voor soepele rotatie en tegelijkertijd het scharnier robuust en betrouwbaar maken. Om de duurzaamheid van dit unieke ontwerp aan te tonen, hebben ASUS-technici het onderworpen aan een extreme 20.000 cycli open/sluittest.
ASU

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Asus 2-in-1 laptop VivoBook Flip 14 TP401CA-EC036T reviews

About the Author