Asus laptop FX503VD-DM103T review

Asus laptop FX503VD-DM103T review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus laptop FX503VD-DM103T

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Asus FX503; krachtige prestaties. Draagbare perfectie.
De FX503 is uitgerust met de nieuwste 7e generatie Intel Core-processor en NVIDIA GeForce GTX 10-serie graphics met volledige Microsoft DirectX 12 ondersteuning, allemaal ontworpen in een behuizing die zowel stijlvol is als licht. Deze prestatie wordt geëvenaard door een hoge capaciteit accu, om langdurige gaming-sessies te garanderen. Of je nu moet multitasken voor werk of school, wilt ontspannen met films of muziek, of onderweg wilt gamen – de FX503 heeft de power om te presteren!
Laag profiel, anti-ghosting toetsenbord
Het toetsenbord van de FX503 is net zo doordacht ontworpen als de rest van de machine. De laag-profiel, schaargeschakelde toetsen bieden een indrukafstand van 1,8mm voor tactiel typen, en zijn opvallend rood verlicht voor eenvoudige bediening, dag en nacht. De FX503 heeft ook een gemarkeerde WASD-toetsengroep, N-key rollover, een brede spatiebalk, geïsoleerde pijltjestoetsen en 0,25mm toetskapcurves – wat de snelle, nauwkeurige en comfortabele bediening mogelijk maakt die essentieel is voor intense gaming-sessies!
Stijlvol en slank, verrassend licht
Het ultradraagbare ontwerp van de FX503 heeft een stijlvol slank profiel van 2,4cm. Met een gewicht van slechts 2,5kg is hij ook verrassend licht, dus je zult nauwelijks merken dat je hem moeiteloos in je messengertas of rugzak meeneemt!
IPS-niveau technologie
De FX503 is voorzien van een 15,6” Full HD IPS-niveau scherm. Dit scherm levert geweldig contrast en kleurconsistentie. Ook is er geen kleurverschuiving, zelfs niet bij het bekijken vanuit extreme standpunten – dus de scherminhoud is altijd gemakkelijk te zien. We hebben zelfs een matte afwerking toegepast, waarmee we vrijwel een eind maken aan storende schitteringen of reflecties.
Intelligent koelontwerp
De FX503 gebruikt een stel koperen heat pipes en een dubbel ventilatorsysteem om de processor en videokaart onafhankelijk te koelen. Dit waarborgt zelfs tijdens intense gaming-sessies de systeemstabiliteit, zonder throttling. De aanvullende Fan Overboost-functie maximaliseert de koelingefficiëntie, zodat de FX503 de vereiste stabiliteit heeft voor alle taken.
Tot 32GB DDR4
Met maximaal 32GB DDR4 RAM biedt de FX503 de perfecte balans tussen prestaties en energie-efficiëntie.
Arraymicrofoon voor duidelijke spraakdetectie
Een ingebouwde arraymicrofoon filtert omgevingsgeluid weg om duidelijke en heldere spraakdetectie te garanderen, zelfs in lawaaierige omgevingen.
Audio door ICEpower
De FX503 heeft ingebouwde luidsprekers die zijn gepositioneerd om audio rechtstreeks naar gebruikers toe te pompen. Aangedreven door ICEpower® technologie, levert deze slimme opstelling echt meeslepende luister- en gaming-ervaringen – en alles klinkt luid en duidelijk.
Eenvoudige toegang tot opslag
De FX503 biedt een snelle, eenvoudige manier om toegang te krijgen tot de opslag en deze te upgraden – zo eenvoudig als het verwijderen van een enkele schroef!

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Asus laptop FX503VD-DM103T reviews